19.6 C
Koprivnica
Subota, 22. lipnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
BLIŽI SE ZLATNI VOL

[FOTO] KRENULE PRIJAVE Koprivnički volonteri uskoro će dobiti priznanje za svoj rad, biraju se najbolji “volovi i voleki”
[

Svečana dodjela nagrada i priznanja održat će se u subotu, 7. ožujka s početkom u 18 sati u dvorani Doma mladih. Svi nominirani kandidati će primiti priznanja, a najbolji izabrani volonteri će dobiti i skulpture koje je izradio Dragutin Ciglar te vrijedne nagrade sponzora. 

Ne propustite

Ovogodišnje manifestacije svečanog izbora najboljih koprivničkih volontera koju organizira Udruge Kopriva kroz svoj program Volonterskog centra Koprivnice, a u suradnji i pod pokroviteljstvom Grada Koprivnice održat će se 7. ožujka.

Udruga Kopriva kroz svoji program Volonterskog centra Koprivnice, ovaj svečani događaj koji predstavlja lokalne volonterske nagrade, organizira po peti put dok samo nagrađivanje u ovom obliku postoji još od 2005. godine i tako predstavlja dugu pozitivnu tradiciju koju je pokrenula Udruga mladih Koprivnice, što znači da se ove godine održava jubilarni petnaesti put.

Prijave za najbolje volontere su počele, a traju do 29. veljače i upravo do tog datuma trebaju se dostaviti na adresu volonterski.centar.kc@gmail.com, a kandidati koji su se u protekloj godini iskazali svojim volonterskim angažmanom mogu biti prijavljeni u četiri kategorije:

  1. Zlatni vol za starije od 29 godina,
  2. Zlatni volek za mlađe od 29 godina
  3. Zlatno krdo za manifestaciju koju su proveli volonteri
  4. Zlatna volonterska knjižica za najveći broj skupljenih sati u volonterskoj knjižici

Pravo predlaganja volontera imaju udruge, institucije i tvrtke s područja grada Koprivnice koje su organizirale volontiranje u protekloj godini uz napomenu da volonter ne mora biti član udruge koja ga predlaže.

Udruga, institucija ili tvrtka može predložiti po jednog kandidata u svakoj kategoriji, a za nominaciju je potrebno priložiti kratak prikaz od maksimalno 2000 znakova njegovih, odnosno njezinih prošlogodišnjih dostignuća, kontakt volontera koji se predlaže i njegovu fotografiju – poručuju organizatori.

Svečana dodjela nagrada i priznanja održat će se u subotu, 7. ožujka s početkom u 18 sati u dvorani Doma mladih. Svi nominirani kandidati će primiti priznanja, a najbolji izabrani volonteri će dobiti i skulpture koje je izradio Dragutin Ciglar te vrijedne nagrade sponzora.

Organizacijom manifestacije Zlatni vol želi se istaknuti i nagraditi društveno koristan rad kao poželjan način ponašanja i socijalnog djelovanja te motivirati postojeće volontere koji su nesebično uložili svoje vrijeme, znanja i vještine na daljnji angažman, ali i građane na uključivanje u ovakvu vrstu društvenog aktivizma.

– Volonteri su najveće blago zajednice zato što kao poklon daju najvrjednije što imaju, svoje slobodno vrijeme. Osnovni cilj ove manifestacije je svečano slaviti volontere i njihova postignuća, učiniti njihov rad vidljivim, promovirati volonterstvo te učiniti volontere novim zvijezdama Koprivnice – zaključili su organizatori.

Kako je bilo prošle godine na svečanom izboru najboljih koprivničkih volontera pogledajte u galeriji.

 

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Dani općine

FOTO/VIDEO Kralj zabave Zlatko Pejaković pokazao zašto je legenda, Ivančani uživaju u nezaboravnim hitovima

Malo je još legendi hrvatske estrade kao što je Zlatko Pejaković. U sklopu proslave Dana općine Koprivnički Ivanec svojim je...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×