Redovna skupština

FOTO Križevački HSS izabrao novo vodstvo, na skupštinu došao i predsjednik Krešo Beljak

Puno toga ste prošli. Raspuštanje organizacije, potom izvanredni izbori, lokalni izbori, pa sada redovni izbori. Hvala svima koji ste ostali uz HSS i izašli samostalno na izbore u Križevcima, rekao je Beljak.

14:50h
0
Foto: HSS KKŽ

U subotu u dvorani Turističko-informativnog centra u Križevcima održana je redovna izborna skupština Gradske organizacije HSS-a Križevci.

Nakon provedenog izbornog postupka delegati skupštine za predsjednika u naredne četiri godine izabrali su Marijana Vukovića, koji je HSS preuzeo u veljači 2017. godine na izvanrednoj izbornoj skupštini.

Za potpredsjednike su izabrani dr. sc. Željko Jukić i Miroslav Stručić, za blagajnika Ivica Hrupek, a tajnik je Marko Martinčević, dok su u Gradski odbor izabrani Slavica Martinčević, Stjepan Topolko, Ivica Mikulić, Stjepan Vidaković, Ljudevit Bađun, Tanja Jambrec, Veljko Koščević, Franjo Lukačić i Ivana Šatrak.

Izbornoj skupštini prisustvovao predsjednik HSS-a Krešo Beljak koji je istaknuo da je ovo početak obnove križevačkog HSS-a, koji je bio baza stranke, najčvršće uporište HSS-a.

– Puno toga ste prošli. Raspuštanje organizacije, potom izvanredni izbori, lokalni izbori, pa sada redovni izbori. Hvala svima koji ste ostali uz HSS i izašli samostalno na izbore u Križevcima – rekao je Beljak.

Predsjednik županijskog HSS-a Mladen Mađer istaknuo je da su se dogodile velike turbulencije unutar županijske organizacije otkad je on predsjednik.

– Zahvaljujući Vama u Križevcima i općinskim načelnicima iz redova HSS-a kao i predsjednicima općinskih organizacija HSS je opstao, usprkos onima, koji su željeli i još uvijek žele uništiti HSS. Sigurno je da HSS nije niti Hrg, niti Koren niti Beljak niti Mađer. HSS je stranka stara 113 godina i HSS će opstati – smatra Mađer.

Skupštini su prisustvovali Mladen Kešer načelnik općine Kalnik, Marko Katanović predsjednik križevačkog SDP-a i predsjednik Gradskog vijeća Grada križevci, Željko Berend predsjednik križevačkog ogranka GLAS-a, Rudolf Kralj predsjednik kalničkog HSS-a.

čitam...