-3.7 C
Koprivnica
Ponedjeljak, 30. siječnja 2023.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
Redovna skupština

FOTO Križevački HSS izabrao novo vodstvo, na skupštinu došao i predsjednik Krešo Beljak
F

Puno toga ste prošli. Raspuštanje organizacije, potom izvanredni izbori, lokalni izbori, pa sada redovni izbori. Hvala svima koji ste ostali uz HSS i izašli samostalno na izbore u Križevcima, rekao je Beljak.

Ne propustite

U subotu u dvorani Turističko-informativnog centra u Križevcima održana je redovna izborna skupština Gradske organizacije HSS-a Križevci.

- Oglas -

Nakon provedenog izbornog postupka delegati skupštine za predsjednika u naredne četiri godine izabrali su Marijana Vukovića, koji je HSS preuzeo u veljači 2017. godine na izvanrednoj izbornoj skupštini.

Za potpredsjednike su izabrani dr. sc. Željko Jukić i Miroslav Stručić, za blagajnika Ivica Hrupek, a tajnik je Marko Martinčević, dok su u Gradski odbor izabrani Slavica Martinčević, Stjepan Topolko, Ivica Mikulić, Stjepan Vidaković, Ljudevit Bađun, Tanja Jambrec, Veljko Koščević, Franjo Lukačić i Ivana Šatrak.

Izbornoj skupštini prisustvovao predsjednik HSS-a Krešo Beljak koji je istaknuo da je ovo početak obnove križevačkog HSS-a, koji je bio baza stranke, najčvršće uporište HSS-a.

- Oglas -

– Puno toga ste prošli. Raspuštanje organizacije, potom izvanredni izbori, lokalni izbori, pa sada redovni izbori. Hvala svima koji ste ostali uz HSS i izašli samostalno na izbore u Križevcima – rekao je Beljak.

Predsjednik županijskog HSS-a Mladen Mađer istaknuo je da su se dogodile velike turbulencije unutar županijske organizacije otkad je on predsjednik.

– Zahvaljujući Vama u Križevcima i općinskim načelnicima iz redova HSS-a kao i predsjednicima općinskih organizacija HSS je opstao, usprkos onima, koji su željeli i još uvijek žele uništiti HSS. Sigurno je da HSS nije niti Hrg, niti Koren niti Beljak niti Mađer. HSS je stranka stara 113 godina i HSS će opstati – smatra Mađer.

Skupštini su prisustvovali Mladen Kešer načelnik općine Kalnik, Marko Katanović predsjednik križevačkog SDP-a i predsjednik Gradskog vijeća Grada križevci, Željko Berend predsjednik križevačkog ogranka GLAS-a, Rudolf Kralj predsjednik kalničkog HSS-a.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).
- Oglasni prostor -
čitam...
- Oglasni prostor -

Najnovije

Kašmirov kaput boje magnolije nije za svaki dan, Alenka ne treba povod za dobro se srediti

Kašmirov kaput boje magnolije nije za svakoga niti za svaki dan, no naša sugrađanka Alenka uvijek nam svojom pojavom...
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti