TRADICIONALNO

FOTO Križevački svećenici i časne sestre svečano primljeni kod gradonačelnika, svi uključeni zadovoljni suradnjom najavili planove

Župan Koprivničko-križevačke županije Darko Koren napomenuo je informaciju prema kojoj se ove godine obilježava 25 godina od kanoniziranja sv. Marka.

08:25h
0
Foto: Grad Križevci

Gradonačelnik Križevaca Mario Rajn jučer je održao prijem za križevačke svećenike i časne sestre. Zahvalio se na prošlogodišnjoj suradnji te istaknuo da Bjelovarsko-križevačku biskupiju očekuje niz aktivnosti u novoj godini.

Okupljenima su se obratili apostolski administrator Križevačke eparhije mons. Milan Stipić, umirovljeni mons. Nikola Kekić, kao i prečasni Stjepan Soviček. Uzvratili su zahvalama, istaknuvši među ostalim kako križevačka eparhija uskoro slavi 250 godina, kao i činjenicu da svi zajedno trebaju pomoći ljudima i zajedno ići prema naprijed.

Župan Koprivničko-križevačke županije Darko Koren napomenuo je informaciju prema kojoj se ove godine obilježava 25 godina od kanoniziranja sv. Marka, zbog čega će Županija Košicama darovati pisanicu ljubavi i mira.

Dodajmo kako su prisustvovali zamjenik gradonačelnika Mario Martinčević, predsjednik Gradskog vijeća Marko Katanović kao i pročelnici Sandra Vuketić, Ivan Biškup, Sandro Novosel i Krešimir Brunović.

Foto: Grad Križevci
Foto: Grad Križevci
Foto: Grad Križevci

čitam...