24.6 C
Koprivnica
Srijeda, 19. lipnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
Redovna skupština

FOTO Križevački vatrogasci izabrali vodstvo, Koren: Križevci su najvatrogasniji grad u Hrvatskoj
F

Novi je mandat za upravljanje Zajednicom dobio dosadašnji predsjednik Ivan Mužić

Ne propustite

Vatrogasna zajednica Grada Križevaca održala je 71. redovnu izbornu-izvještajnu Skupštinu.

Na Skupštini je podneseno Izvješće o radu u proteklih godinu dana, a novi je mandat za upravljanje Zajednicom dobio dosadašnji predsjednik Ivan Mužić. Za njegovog zamjenika izabran je Slavko Gotić, Ivan Matosović za zapovjednika, a Goran Ružić za njegovog zamjenika.

Župan Darko Koren čestitao je novom vodstvu.

– Ova je Zajednica poznata po kvalitetnom dugogodišnjem radu i angažmanu, a već sam u mnogo prilika istaknuo kako se ponosnim što smo najvatrogasnija županija u Republici Hrvatskoj, s time da je važno je istaknuti i kako su Križevci najvatrogasniji grad u Hrvatskoj s obzirom na broj vatrogasaca na broj stanovnika. Pokazali ste odlične rezultate i organizacijske sposobnosti te vam se još jednom zahvaljujem na svim uspješnim intervencijama – rekao je župan.

U Programu rada za ovu godinu u planu je održavati vježbe, redovne godišnje skupštine dobrovoljnih vatrogasnih društava, pomagati i obilježavanje jubilarnih obljetnica, pružati dobrovoljnim društvima stručnu pomoć, provoditi preventivne mjere radi zaštite od požara, provoditi nadzor spaljivanja, organizirati seminare, tečajeve i slično.

Pohvale Vatrogasnoj zajednici Grada Križevaca uputili su i direktor tvrtke Vatropromet Nenad Radojčić, predsjednik DVD-a Vrbovec Ivan Kuharec, počasni predsjednik Hrvatske vatrogasne zajednice Teodor Fricki, predstavnici vatrogasnih zajednica općina Gornja Rijeka, Sveti Ivan Žabno i Gasilske Zveze Žalec, zapovjednik Vatrogasne zajednice Koprivničko-križevačke županije Zvonimir Habijan, tajnik AMK Križevci Stjepan Peršin te gradonačelnik Branko Hrg.

Na kraju Skupštine dodijeljene su Plakete zaslužnim pojedincima za poseban doprinos razvoju vatrogastva Grada Križevaca u mandatnom razdoblju od 2013. do 2017. godine.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Novi trener

Bivši Vatreni i legenda Rijeke preuzeo klupu križevačkog Radnika: Ne želim dovesti igrače koji će iskorištavati klub, već one koji žele raditi

Damir Milinović novi je trener Radnika Križevci, obznanjeno je to jučer na konferenciji za medije. Kako su iz kluba poručili...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×