ponaklič

FOTO Križevčani oduševljeni božićnim domjenkom gradonačelnika, Rajn: Mi smo grad koji uključuje sve građane

Uoči božićnog domjenka, gradonačelnik je posjetio križevačku gradsku tržnicu kako bi čestitao Božić i Novu godinu svim prodavačima.

18:00h
0
Foto: Grad Križevci
Foto: Grad Križevci

Na Strossmayerovom trgu danas je održan božićni domjenak koji je u sklopu Adventa u Križevcima organizirao Grad Križevci.

Gradonačelnik Mario Rajn, zamjenici gradonačelnika Danijel Šaško i Mario Martinčević te pročelnici upravnih tijela Sandra Vuketić, Ivan Biškup, Sandro Novosel i Krešimir Brunović počastili su građane Križevačkim kotlićem i autohtonim desertom potkalničkog kraja  Ponaklič te im čestitali nadolazeće blagdane.

Građani su iskazali svoje oduševljenje ovim predbožićnim druženjem i domjenkom koji su pripremili učenici Srednje škole Ivan Seljanec Križevci sa svojim profesorima Mišelom Doskočilom, Borom Petrekom i Markom Hasancem. Svoje zadovoljstvo što je podijeljeno 500 porcija hrane istaknuo je gradonačelnik.

– Grad Križevci je grad koji uključuje svoje građane. U ovo doba godine svugdje se organiziraju božićni domjenci, a mi smo htjeli organizirati božićni domjenak za naše građane. Ovo je prvi takav domjenak i građani su bili oduševljeni pogotovo zato jer su probali jela ovog kraja koja su pripremili učenici Srednje škole Ivan Seljanec Križevci – rekao je Mario Rajn.

Uoči božićnog domjenka, gradonačelnik je posjetio križevačku gradsku tržnicu kako bi čestitao Božić i Novu godinu svim prodavačima.

čitam...