9.9 C
Koprivnica
Subota, 2. ožujka 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
VRIJEDNI RADOVI

FOTO Križevci mare za sport: Uređuju se pomoćno nogometno igralište i skate park
F

Pomoćno igralište uređivalo se u sklopu radova na rekonstrukciji atletskog trkališta, a ukupna vrijednost ovih radova s PDV-om iznosi nešto više od 1,9 milijuna kuna.

Ne propustite

Na području Grada Križevaca u tijeku su radovi na sportskoj infrastrukturi stoga su gradonačelnik Mario Rajn i njegov zamjenik Danijel Šaško obišli radove na pomoćnom nogometnom igralištu kod Gradskog stadiona i radove na proširenju skate parka u ulici Franje Tuđmana.

Pomoćno igralište uređivalo se u sklopu radova na rekonstrukciji atletskog trkališta, a ukupna vrijednost ovih radova s PDV-om iznosi nešto više od 1,9 milijuna kuna. Radovi u sklopu prve faze su završeni, a ove godine je u planu i postavljanje sintetičke podloge na atletsku stazu.

U tijeku je i proširenje skate parka u Ulici Franje Tuđmana. Investitor na ovom projektu je Grad Križevci, a radove izvodi poduzeće Petarda d.o.o. Vrijednost radova je oko 200.000,00 kuna s PDV-om, a važno je napomenuti kako se proširenje skate parka vodi kao druga samostalna funkcionalan cjelina, kao nastavak prve koja je dovršena prošle godine.

Foto: Grad Križevci
Foto: Grad Križevci
Foto: Grad Križevci
Foto: Grad Križevci
Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Propisno je kažnjen

Drama u podravskom kafiću, Mladen ušetao i poručio vlasnici: “Ja sam ubica, raznijet ću vas bombom!”

"Doći ću s bombom koja će vas raznijeti. Ja sam bio u zatvoru, ja sam ubica!", poručio je  54-godišnji...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×