14 C
Koprivnica
Petak, 31. ožujka 2023.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
HALO EPODRAVINA

FOTO Krkljanac u Kunovec Bregu, rampa je spuštena, auti stoje u koloni! Vozačica školskog autobusa: Kasnim pola sata, a djeca na zimi čekaju
F

Naša se čitateljica upravo našla za volanom školskog autobusa, prevozi djecu kućama u Rasinju, gdje je već čeka nova runda onih koji želi doći svojim domovima i ovise o njenom prijevozu

Ne propustite

Pravi krkljanac na željezničkom prijelazu događa se unatrag pola sata u Kunovec Bregu. Kako nam je javila čitateljica koja se našla u podužoj koloni, zastoj je nastao zbog spuštene rampe koja tako stoji već punih pola sata.

Pojedini vozači automobila su se snašli, neki su usprkos spuštenoj rampi i upaljenoj signalizaciji izgubili strpljenje i prešli preko pruge, dok su se neki okrenuli i pronašli zaobilazne pravce.

U najtežoj su situaciji vozači kamiona i autobusa. Naša se čitateljica upravo našla za volanom školskog autobusa, prevozi djecu kućama u Rasinju, gdje je već čeka nova runda onih koji želi doći svojim domovima i ovise o njenom prijevozu.

– Nevjerojatno da je na HŽ-u nemoguće dobiti odgovor što se događa. Čekamo ovdje u koloni i nemamo kamo. Upravo je jedna mama došla po djecu i sve ih odvezla, da ne gube vrijeme u autobusu, a ja moram dalje u Rasinju gdje sam trebala biti u 12.40, kasnim već pola sata, a djeca po ovakvoj zimi čekaju – rekla nam je nezadovoljna vozačica Lara.

Nadamo se da će se promet uskoro normalizirati, a vi ako idete u tom smjeru županije, budite informirani da izbjegnete prometne probleme.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).
- Oglasni prostor -
loading...
- Oglasni prostor -

Najnovije

zapovjednik atj lučko

FOTO General Butorac je prije 32 godine bio u krvavoj akciji na Plitvicama, a danas vrijeme provodi u Molvama i bavi se poljoprivredom: U...

Na današnji dan prije 32 godine poginuo je Josip Jović, tadašnji 22-godišnjak i prva žrtva Domovinskog rata. Bio je...
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti