14.1 C
Koprivnica
Srijeda, 12. lipnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
HALO EPODRAVINA

FOTO Krkljanac u Kunovec Bregu, rampa je spuštena, auti stoje u koloni! Vozačica školskog autobusa: Kasnim pola sata, a djeca na zimi čekaju
F

Naša se čitateljica upravo našla za volanom školskog autobusa, prevozi djecu kućama u Rasinju, gdje je već čeka nova runda onih koji želi doći svojim domovima i ovise o njenom prijevozu

Ne propustite

Pravi krkljanac na željezničkom prijelazu događa se unatrag pola sata u Kunovec Bregu. Kako nam je javila čitateljica koja se našla u podužoj koloni, zastoj je nastao zbog spuštene rampe koja tako stoji već punih pola sata.

Pojedini vozači automobila su se snašli, neki su usprkos spuštenoj rampi i upaljenoj signalizaciji izgubili strpljenje i prešli preko pruge, dok su se neki okrenuli i pronašli zaobilazne pravce.

U najtežoj su situaciji vozači kamiona i autobusa. Naša se čitateljica upravo našla za volanom školskog autobusa, prevozi djecu kućama u Rasinju, gdje je već čeka nova runda onih koji želi doći svojim domovima i ovise o njenom prijevozu.

– Nevjerojatno da je na HŽ-u nemoguće dobiti odgovor što se događa. Čekamo ovdje u koloni i nemamo kamo. Upravo je jedna mama došla po djecu i sve ih odvezla, da ne gube vrijeme u autobusu, a ja moram dalje u Rasinju gdje sam trebala biti u 12.40, kasnim već pola sata, a djeca po ovakvoj zimi čekaju – rekla nam je nezadovoljna vozačica Lara.

Nadamo se da će se promet uskoro normalizirati, a vi ako idete u tom smjeru županije, budite informirani da izbjegnete prometne probleme.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

intervju

Željko Grgačić: Pitomača će dobiti novi trg, a u planu je izgradnja nove škole, vrtića i doma za starije

Povodom Dana općine Pitomača razgovarali smo s načelnikom Željkom Grgačićem o brojnim projektima koje se provode u općini te...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×