21.8 C
Koprivnica
Nedjelja, 19. svibnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
POMAGATI JE KUL

FOTO Kroz projekt Mali humanitarko osnovnoškolci prikupili razne namirnice te ih dijelili korisnicima Socijalne samoposluge
F

- Svi su se vrlo predano uključili u pakiranje paketa te na kraju zaključili da je baš dobar osjećaj kad učiniš dobro djelo i uistinu nekome pomogneš svojim dobrovoljnim radom - poručili su iz Crvenog križa Koprivnica.

Ne propustite

U sklopu projekta Mali humanitarko članovi učeničkih skupina sudjelovali su na podjeli paketa korisnicima Socijalne samoposluge koju je organiziralo Gradsko društvo Crvenog križ Koprivnica.

Tako su pakete dijelili Patricija Milanović, Filip Mesar, Ena Vranešević, Lejla Krtanjek, Lucas Polak, Magdalena Vrabelj, Izidor Čoklica, Rea Damjanović, Rafael Balaško i Marijan Marić zajedno s njihovom voditeljicom Mateom Sodar.

Nakon što su prikupili oko 230 kilograma raznih namirnica na organiziranoj akciji u svojoj školi, učenici su imali prilike upoznati se s načinom rada Socijalne samoposluge i vidjeti kome i kako se dijele namirnice koje su prikupili. Cilj akcije je bio da se učenici aktivno uključe u rad Gradskog društva Crvenog križa Koprivnica kako bi od malih nogu stekli dragocjeno iskustvo humanitarnog pomaganja.

Foto: GDCK Koprivnica

– Svi su se vrlo predano uključili u pakiranje paketa te na kraju zaključili da je baš dobar osjećaj kad učiniš dobro djelo i uistinu nekome pomogneš svojim dobrovoljnim radom – poručili su iz Crvenog križa Koprivnica.

Projekt Mali humanitarko odobren je u sklopu Švicarsko-hrvatskog programa suradnje, u ukupnoj vrijednosti od 557.454,37 kuna od čega 58.284,87 kuna financira Društvo Crvenog križa Koprivničko-križevačke županije, a projekt će se provoditi do ožujka 2021. godine.

Nositelj projekta je Društvo Crvenog križa Koprivničko-križevačke županije, a partneri su gradska društva Crvenog križa Koprivnica, Križevci i Đurđevac te osnovne škola Koprivnički Ivanec, Ljudevita Modeca Križevci i Molve.

Foto: GDCK Koprivnica
Foto: GDCK Koprivnica
Foto: GDCK Koprivnica
Foto: GDCK Koprivnica
Foto: GDCK Koprivnica
Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

4. NL BJ-KC-VT

Borac uništio Čazmu s nadrealnih 11:0, Ferdinandovac izgubio pred svojim navijačima

Nakon što je jučer Tehničar iz Cvetkovca i matematički osigurao naslov prvaka 4. Nogometne lige Bjelovar-Koprivnica-Virovitica, danas su preostale...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×