4.3 C
Koprivnica
Srijeda, 17. travnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
ulaganje

[FOTO] KTC U Pakracu otvorio vrata preuređenog supermarketa
[

Tvrka KTC ove godine obilježava 30 godina od osnutka i zapošljava 1500 djelatnika. Prošle godine ostvarila je ukupan prihod od 1,7 milijardi kuna.

Ne propustite

Nakon 20-ak dana radova, u petak je otvorio je vrata za svoje potrošače otvorio potpuno preuređeni supermarket KTC Pakrac.

Supermarket i restoran u sastavu trgovačkog centra KTC Pakrac otvoreni su pred 18 godina, a benzinska postaja posluje već osam godina.

Prije dvije godine potpuno je preuređen restoran i okoliš trgovačkog centra, a sada je potpuno preuređen i supermarket. Time su kupci i gosti trgovačkog centra KTC Pakrac dobili potpuno novi trgovački centar koji je preuređenjem zablistao u punom sjaju.

Tvrka KTC ove godine obilježava 30 godina od osnutka i zapošljava 1500 djelatnika. Prošle godine ostvarila je ukupan prihod od 1,7 milijardi kuna. KTC posluje u 12 županija (25 gradova) središnje Hrvatske.

Uz 27 supermarketa posluje 15 benzinskih postaja, 21 poljoljekarna, 19 restorana i niz specijaliziranih ugostiteljskih objekata.

KTC već niz godina gaji kooperativnu proizvodnju s poljoprivrednim proizvođačima, a ima i vlastitu plasteničku proizvodnju na nekoliko lokacija.

U sastavu sestrinske tvrtke KTC Jadran posluju hoteli u Baškoj Vodi i Makarskoj te apartmani na Rabu.

KTC, trgovina
KTC
KTC, trgovina
KTC
KTC, trgovina
KTC
KTC, trgovina
KTC
KTC, trgovina
KTC
KTC, trgovina
KTC
KTC, trgovina
KTC
KTC, trgovina
KTC
Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

UZBUNE I SLAVLJA U HRVATSKOJ SAHARI

FOTO/VIDEO Anđela Lenhard Antolin predstavila svoju knjigu priča za najmlađe inspiriranu đurđevačkim posebnostima

Anđela Lenhard Antolin, poznata đurđevačka novinarka u Gradskoj je knjižnici predstavila svoju knjigu priča za djecu "Uzbune i slavlja...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×