TKO JE POBIJEDIO?

FOTO Kuglačice Podravke i kuglači Graničara odmjerili snage u prijateljskoj utakmici pred sezonu

Cijela ekipa je na okupu od prošle sezone i vlada jako dobro raspoloženje te jedva čekamo da bacimo prve kugle, poručio je trener Graničara Mirko Banjac.

10:05h
0
Foto: Kuglački klub Graničar

Nova je sezona pred kuglačima Graničara te kuglačicama Podravke. Kako bi je dočekali što spremniji, odigrali su prijateljsku utakmicu. Do pobjede rezultatom 6:2, u čunjevima 3198:3088, došli su Đurđevčani.

U zanimljivoj utakmici, u kojoj su, dakle, žene igrale protiv muškaraca, oba su sastava testirala trenutnu formu. Inače, Graničaru sezona u Drugoj HKL Sjever počinje 25. rujna protiv Beline iz Novske, a igrat će se u Koprivnici. S druge strane, Podravkašice s natjecanjem u Prvoj HKL kreću u subotu, kada će također u Koprivnicu doći zagrebački Admiral.

– Pripreme smo započeli početkom kolovoza i sada finiširamo formu za novu natjecateljsku sezonu. Već u srijedu igramo prijateljsku utakmicu u Pitomači i s nestrpljenjem očekujem novu sezonu. Ambicije su nam velike i nadamo se plasmanu u gornjem dijelu tablice. Cijela ekipa je na okupu od prošle sezone i vlada jako dobro raspoloženje te jedva čekamo da bacimo prve kugle – poručio je trener Graničara Mirko Banjac.

Foto: Kuglački klub Graničar
Foto: Kuglački klub Graničar
Foto: Kuglački klub Graničar
Foto: Kuglački klub Graničar