BRAVO, NAŠI

FOTO Lana Picer ukupno osma, Iva Betlehem deseta, a Leon Međimurec četvrti

Neovisno o pojedinačnom plasmanu, Leon je reprezentativno mjesto osigurao osvajanjem ekipnoga zlata na ovogodišnjem SP-u u Mađarskoj.

08:57h
0
IMG baeacffdfdafd V
Foto: Zlatko Betlehem

ŠRK Štuka Torčec, ŠRK Podravka Koprivnica i ŠRK Karas Kuzminec imali su svoje predstavnike na završnici Prvenstva Hrvatske u lovu ribe udicom na plovak održanom protekli vikend u Banovoj Jaruzi na jezeru Pakra II. Lana Picer i Iva Betlehem natjecale su se u kategoriji mladež U-20, dok je Leon Međimurec dio U-25 konkurencije.

Lana je u subotu, u sklopu 7. kola, bila četvrta, Iva peta, a Leon drugi. U sljedećem, 8. kolu, dan kasnije Lana je osvojila drugo, Iva šesto, a Leon treće mjesto.

U konačnom poretku U-20 kategorije, od 19 natjecatelja Lana je zauzela osmo mjesto, dok je Iva deseta. Leon je, pak, od 14 natjecatelja bio četvrti, s time da to mjesto vodi u reprezentaciju i osigurava odlazak na Svjetsko prvenstvo iduće godine. No, valja podsjetiti kako je neovisno o pojedinačnom plasmanu Leon reprezentativno mjesto osigurao osvajanjem ekipnoga zlata na ovogodišnjem SP-u u Mađarskoj.

Foto: Zlatko Betlehem
Foto: Zlatko Betlehem
Foto: Zlatko Betlehem
Foto: Zlatko Betlehem
Foto: Zlatko Betlehem
Foto: Zlatko Betlehem