SURADNJA

FOTO Latice i Art centar Ješkovo te umjetnik Dragutin Ciglar u centru izložili vrhunske keramičke skulpture

Ciglar, inače umjetnik, kipar i osnivač spomenutog Art centra Ješkovo, uz pomoć mladog kipara Marka Lončara demonstrirao je dio procesa kojim nastaju keramtički radovi.

15:45h
0
Foto: Koprivničko-križevačka županija

Udruga za pomoć osobama s intelektualnim teškoćama Latice, u suradnji s Art centrom Ješkovo i umjetničkim voditeljem Dragutinom Ciglarom, danas je na Zrinskome trgu održala promotivnu izložbu keramičkih skulptura.

Ciglar, inače umjetnik, kipar i osnivač spomenutog Art centra Ješkovo, uz pomoć mladog kipara Marka Lončara demonstrirao je dio procesa kojim nastaju keramički radovi. Podršku Laticama pružio je zamjenik župana Koprivničko-križevačke županije Ratimir Ljubić, primivši simboličan poklon, dok je predsjednica Udruge Nevenka Fuchs zahvalila Županiji na podršci.

– Radovi su uistinu prekrasni, lijepo je vidjeti da ste na radionicama pod vodstvom Dragutina Ciglara savladali i razvili nove vještine. Županija će i dalje nastaviti s podrškom udruzi Latice, a i ove smo godine u sklopu sufinanciranje programa udruga osigurali novčana sredstva za vaša tri projekta. Veselimo se daljnjoj suradnji, možete računati na našu podršku – rekao je Ljubić.

čitam...