11.8 C
Koprivnica
Petak, 23. veljače 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
plavokosa ljepotica

FOTO Lijepa profesorica Silvija bavi se i modelingom koji obožava, učenici su ju čak i prosili, a jedan grad posebno ju fascinira
F

Koliko god da je neka haljina ili neki drugi komad robe lijepo, ako to svi imaju, ja ne želim. Odbija me to što su svi isti, sjedneš na kavu i okolo tebe sjedi još pet žena jednako obučenih, konkretna je bila Silvija

Ne propustite

Silvija Piškorić, mlada Križevčanka, koja je nakon završene Srednje komercijalne škole u Križevcima upisala povijest i filozofiju na Hrvatskim studijima u Zagrebu, odlučila je podijeliti s nama svoju priču i stati pred naš objektiv. Kako smo saznali od Silvije, trenutno radi u modnoj industriji.

– Nakon tri godine dvopredmetnog fakulteta, na diplomskom sam upisala samo povijest, odgojno-obrazovni smjer. Nakon završenog fakulteta odradila sam godinu dana stručnog osposobljavanja u Srednjoj strukovnoj školi u Križevcima, a kada je to završilo i kako za mene više nije bilo mjesta u tom poslu, vratila sam se u Zagreb u modnu industriju – objasnila nam je Silvija.

Ipak, predavajući u školi stekla je veliko iskustvo. Bilo je strahova, ali bio je to izazov.

– Bilo je to odlično iskustvo, učenici su mi bili super. Jako sam se bojala da me neće shvatiti ozbiljno, ali bilo je baš suprotno. Ja sam prema njima nastupila prijateljski tako da su mi na isti način to i vratili, ali bilo je svega, od izjava ljubavi do prosidbe za brak, ali nikad ništa loše i negativno – kroz smijeh nam je rekla Silvija.

Silvijina najveća strast je fitness, a bavi se i modelingom.

Foto: Ivan Balija
Foto: Ivan Balija

– Obožavam trenirati jer me to ispunjava, na taj način izbacujem sve negativno iz sebe. Dok sam imala više vremena trenirala sam redovno, sada sam to malo zapustila zbog posla no nadam se da će se i to izbalansirati i sve opet vratiti u normalu. Osim toga, s vremena na vrijeme se bavim modelingom, čisto amaterski, jer to stvarno obožavam. Radim u modnoj industriji pa je to sve recimo povezano, tako se i rodila ljubav prema fotoaparatu i kameri – rekla nam je Silvija.

Uz sve navedeno, Silvija nam govori kako jako voli čitati knjige, većinom trilere i ljubavne romane, ali i to se svelo na minimum zbog posla i ostalih obaveza.

Foto: Ivan Balija
Foto: Ivan Balija

Teško je samog sebe opisati, Silvija za sebe kaže da je dosta samokritična, no uspjeli smo ponešto izvući iz nje.

– Mogla bih reći da sam ambiciozna, vrijedna i uporna, jako brbljava, ali i pozitivna. Vesela sam, volim izlaziti, družiti se s prijateljicama, putovati – to mi je jedna od velikih želja, puno puno putovati. I nadam se da to neće ostati samo želja – zaključila je Silvija.

Silvija bi najviše željela posjetiti i istražiti Dubai.

– Znam da je to sve umjetno napravljeno i svi mi uvijek kažu ‘Ma jooj, što ćeš tamo’, ali unatoč tome fascinira me ta izgradnja i jednostavno to želim doživjeti sama da bih mogla procijeniti isplati li se vidjeti ili ne. Osim toga, želim posjetiti Tajland, Ameriku, Egipat. Zapravo želim posjetiti dosta toga, nema smisla sve nabrajati – rekla je Silvija.

Svoj stil opisala je šminkerskim, i privatno i poslovno te se nadovezala.

– S obzirom na to da treniram, često sam i u sportskoj robi. Zapravo mi stil odijevanja ovisi dosta i o raspoloženju. U ormaru imam definitivno najviše haljina, što onih za svaki dan, tako i onih za izlaske. Nekako su mi najpraktičniji odjevni predmet, ne moram puno razmišljati što ću kombinirati. Što se shoppinga tiče, prije sam mogla provesti sate i sate u shoppingu, a sada, s obzirom da radim takav posao, odem ciljano po ono što želim. Kažem namjerno “želim” jer je u 90 posto slučajeva to ono što želim, a ne ono što trebam. Vjerojatno sam tipična žena po tom pitanju – našalila se Silvija.

S obzirom na posao koji radi, željeli smo znati što ne bi nikad obukla na sebe iliti koji je za nju najveći ikad modni grijeh.

Foto: Ivan Balija
Foto: Ivan Balija

– Pa, zapravo mi je najgore moguće što se modi ikad dogodilo ona trenirka koja se nosila na štikle. Nije mi bilo jasno čemu to i nemam ni jedne takve hlače u svom ormaru niti bih tu kombinaciju ikad nosila! Osim toga, ne volim nositi robu koju ima većina žena, tipa Zara IT komadi i slično. Koliko god da je neka haljina ili neki drugi komad robe lijepo, ako to svi imaju, ja ne želim. Odbija me to što su svi isti, sjedneš na kavu i okolo tebe sjedi još pet žena jednako obučenih – konkretna je bila Silvija.

Konkretna je bila i oko svog ljubavnog života.

– Trenutno nisam zaljubljena i nisam u vezi, Nakon osam godina veze ne želim se upustiti u bilo što samo da bi imala muškarca. Prilično sam izbirljiva po tom pitanju. Moj idealan muškarac je onaj koji osim što me privuče fizički, mora me privući i humorom. Ne mogu se zamisliti s osobom sa kojom nemam o čemu pričati i sa kojom se ne mogu pošteno nasmijati. Nebitno je li crn, visok i slično, ako se dogodi kemija, to je to – rekla je Silvija.

Najteži događaj u životu bila joj je rastava roditelja.

Foto: Ivan Balija
Foto: Ivan Balija

– Ono što mi je najviše obilježilo život bila je rastava roditelja prije četiri godine, za mene najteže i najgore razdoblje. Jako kratko nakon tog događaja moj brat je odlučio odseliti u Njemačku tako da mi se u jako kratkom periodu obitelj doslovno raspala i više ništa nije bilo isto. Svatko je otišao na svoju stranu i jednostavno je trebalo dosta vremena da se na to priviknem. Sada, nakon četiri godine, malo je lakše, ali i dalje mi brat jako nedostaje. Ali iako nismo zajedno, velika smo podrška jedno drugom – kazala nam je Silvija.

Kako se Silvija snašla pred fotoaparatom pogledajte u nastavku.

Foto: Ivan Balija
Foto: Ivan Balija
Foto: Ivan Balija
Foto: Ivan Balija
Foto: Ivan Balija
Foto: Ivan Balija
Foto: Ivan Balija
Foto: Ivan Balija
Foto: Ivan Balija
Foto: Ivan Balija
Foto: Ivan Balija
Foto: Ivan Balija
Foto: Ivan Balija
Foto: Ivan Balija
Foto: Ivan Balija
Foto: Ivan Balija
Foto: Ivan Balija
Foto: Ivan Balija
Foto: Ivan Balija
Foto: Ivan Balija
Foto: Ivan Balija
Foto: Ivan Balija
Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

HOBI ZA KOJI SE ŽIVI

FOTO/VIDEO Legrad je prepoznatljiv na karti umjetnosti grafita, a mladi Dino pravi je maher sa sprejem: Crtanje murala postalo je moj stil života

Legrad je već duže prepoznatljiv na karti umjetnosti grafita i to ponajprije zahvaljujući Gordanu Cvetniću (51) koji je prije...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×