22.9 C
Koprivnica
Subota, 30. rujna 2023.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
NATJECANJE

FOTO Lovci pokazali svoje vještine u lovnom streljaštvu. Najbolji Lisica iz Hlebina i Marko Peradin
F

Županijsko natjecanje je ujedno i izlučno natjecanje za državno prvenstvo Hrvatskog lovačkog saveza te će tako naš županijski savez na državnom natjecanju predstavljati šest najboljih pojedinaca, a to su: Marko Peradin, Mihael Aleksa, Mladen Kolarek, Luka Peradin, Teo Janković i Dragutin Feletar

Ne propustite

Županijski Lovački savez u suradnji s Lovačkom udrugom Fazan iz Drnja organizirao je na novouređenoj streljani u Botovu županijsko natjecanje u lovnom streljaštvu. Nakon intoniranja državne himne i odavanja počasti preminulim lovcima, Nevenko Jakopović, predsjednik županijskog Lovačkog saveza zahvalio je svima na odazivu i sudjelovanju uz nadu da će se i međudruštvena natjecanja podići na razinu kako bi bili što konkurentniji na ostalim natjecanjima. U ime domaćina, Lovačke udruge Fazan, dobrodošlicu okupljenima poželio je predsjednik Mladen Kolarek ujedno i voditelj lovnog streljaštva Saveza. Nakon toga, okupljenima se obratio međunarodni sudac Franjo List koji je ukratko objasnio natjecateljima što se od njih očekuje za vrijeme natjecanja i još jednom upozorio na sigurnost na streljani.

Foto: Josip Dolenec

Ukupno je bilo prijavljeno šest ekipa i 12 pojedinaca. Ekipno prvo mjesto osvojila je Lisica iz Hlebina, drugo Vepar iz Velikog Poganca, treće Zec iz Kuzminca, četvrto Fazan iz Drnja, peto Kalnik iz Svetog Petra Orehovca te šesto Bilogora iz Male Mučne. U pojedinačnoj konkurenciji do pobjednika se došlo nakon raspucavanja u disciplini karabin – stojeća meta srnjak sa osloncem na stup u čemu je najuspješniji bio Marko Peradin (Lisica Hlebine). Drugo mjesto osvojio je Mihael Aleksa (Srnjak Sveti Petar Čvrstec) te treće Mladen Kolarek (Fazan Drnje).

Županijsko natjecanje je ujedno i izlučno natjecanje za državno prvenstvo Hrvatskog lovačkog saveza te će tako naš županijski savez na državnom natjecanju predstavljati šest najboljih pojedinaca, a to su: Marko Peradin, Mihael Aleksa, Mladen Kolarek, Luka Peradin, Teo Janković i Dragutin Feletar.

Prvoplasirana ekipa na županijskom natjecanju u lovnom streljaštvu sudjeluje na memorijalnom kupu Đuro Dečak pa će tako našu županiji predstavljati Lisica iz Hlebina.

Najuspješnijim ekipama i najboljim pojedincima predsjednik Jakopović uručio je pehare te je još jednom zahvalio svim natjecateljima na odazivu, a domaćinu na odličnoj organizaciji zbog čega je natjecanje prošlo bez zastoja.

Foto: Josip Dolenec
Foto: Josip Dolenec
Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).
- Oglasni prostor -
loading...
- Oglasni prostor -

Najnovije

Vrhunac trkačke sezone

FOTO/VIDEO Ljubitelji adrenalina i brzine uživali na Kartingu Box707, finalni Summer Cup okupio najbolje od najboljih

Brzine, adrenalina i dobre zabave danas je bilo napretek u Kartingu BOX707 na Šoderici. Tamo se održao finalni Summer Cup,...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti