KAKAV USPJEH

FOTO Magdalena Muha iz Šahovskog kluba Picok Đurđevac postala je juniorska državna prvakinja u šahu

Magdalena je sakupila sedam bodova u devet kola i zasluženo osvojila titulu najbolje hrvatske juniorke do 17 godina.

09:12h
0
n e
Foto: Grad Đurđevac

Pojedinačno prvenstvo Hrvatske u šahu za juniore i juniorke održano je u Vinkovcima od 22. do 28. srpnja. Na prvenstvu je nastupilo i četvero članova i članica Šahovskog kluba Picok Đurđevac, a ostvarili su zapažene rezultate.

Sjajan uspjeh ostvarila je Magdalena Muha osvojivši prvo mjesto. Magdalena je sakupila sedam bodova u devet kola i zasluženo osvojila titulu najbolje hrvatske juniorke do 17 godina.

Odlični su bili i ostali đurđevački predstavnici. Ema Bevanda osvojila je deseto mjesto, Ognjen Domović bio je 23., a Viktor Šalamon deseti. Kada se ovoj četvorki priključi Anamarija Radiković – seniorska viceprvakinja države, onda ova ekipa ima velike izglede u borbi za plasman u I. juniorsku ligu.

Napomenimo i da je Đurđevac bio domaćin Juniorskog prvenstva Koprivničko-križevačke županije, koje je održano 13. kolovoza, kao uvertira u državno natjecanje. Na njemu je nastupilo troje đurđevačkih juniora i na kraju su se svi okitili medaljama.

Lana Plazek je županijska prvakinja u konkurenciji juniorki, a u konkurenciji juniora, Viktor Šalamon je osvojio drugo, a Ognjen Domović treće mjesto.

 

Komentiranjem prihvaćate naše Uvjete korištenja, komentiranja i zaštite privatnosti!

Reklamni sadržaj - sponzorira ADNOW