24 C
Koprivnica
Četvrtak, 20. lipnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
Pojekt roda

FOTO Mali Ždalčani uz pomoć brojnih školaraca brojili i istraživali rode, gnijezda, uvjete života
F

U realizaciji međunarodnog istraživačkog projekta sudjelovalo pet škola: PŠ Ždala, PŠ Otočka, OŠ Molve, OŠ Gola, OŠ Vizvar (Republika Mađarska) i najmlađi gosti DV Bambi Ždala.

Ne propustite

Roda je simbol naše škole i općine, kažu iz Ždale pa su je tako u realizaciji međunarodnog istraživačkog projekta sudjelovalo pet škola: PŠ Ždala, PŠ Otočka, OŠ Molve, OŠ Gola, OŠ Vizvar (Republika Mađarska) i najmlađi gosti DV Bambi Ždala.

Učenici su istraživali broj roda i njihovih gnijezda, uvjete života bijelih roda, utjecaj pesticida na staništa i važnost zaštite okoliša.

Svima su nam poslali i eko poruke: treba čuvati rode, ali i biljke i životinje, odnosno cjelokupnu prirodu, kako bi svi u njemu živjeli sretni i zdravi, a uz to važno je i prijateljsko druženje koje se potiče ovakvim pozitivnim metodama rada.

Organizator projekta je učiteljica-mentorica Žuža Zabjan.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Posjet prijateljskoj općini

Darko Sobota i Ivan Patačko gostovali na obilježavanju Dana općine Podstrana

Saborski zastupnik i načelnik Općine Kloštar, Darko Sobota te predsjednik Općinskog vijeća Ivan Patačko sa suradnicima su proteklog vikenda...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×