25.4 C
Koprivnica
Subota, 22. lipnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
vrtić

FOTO Mališani iz đurđevačkog Maslačka, Pčelice i Leptirići, kroz zabavne igre pričali o doživljajima s putovanja
F

Nakon povratka u vrtić, djeca s prijateljima žele podijeliti svoje doživljaje s raznih putovanja.

Ne propustite

Tijekom ljetnih mjeseci djeca iz odgojnih skupina Pčelice i Leptirići vrijeme u vrtiću provode zajedno u raznim aktivnostima i igri jer je još većina djece na godišnjim odmorima.

Nakon povratka u vrtić, djeca s prijateljima žele podijeliti svoje doživljaje s raznih putovanja. S odgojiteljicama su puno pričali o moru, a kroz igru započeli su razgovor i istraživanje „Gdje još ima vode?’“.

Djeca su nabrajala da vode ima: u bazenu, u Dravi, na Čingi-Lingiju, Šoderici, ribičiji i  Plitvičkim jezerima. Promatrali su i kartu Hrvatske te razne enciklopedije. Karta je privukla interes puno djece, a odgojiteljice su im objasnile koja boja na karti označava planine, livade, ceste, mora i rijeke. Učili su nazive rijeka i gradova u Hrvatskoj.

Nekoliko djece ispričalo je svoje doživljaje s ribolova. U sliko-priči MAČAK U RIBOLOVU djeca su uočila kako je riba nadmudrila mačka. Djeca su od papira započela izradu čamca, a završili su ga uz pomoć odgojitelja. Čamac su bojali drvenim bojicama i koristili ga u igri na rijeci koju sU izradili od alu-folije. Brzo su uočili kako papir upija vodu i raspada se. Papirnate čamce zamijenili su plastičnim i tako je igra dugo trajala.

 

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Koprivnički Ivanec slavi rođendan

FOTO // Mladi učili pecati i natjecali se u Pustakovcu, klinci igraju turnir, navečer svi na Pejakovića!

Od ranog jutra, već od 7 sati, krenulo je obilježavanje dana Općine Koprivnički Ivanec. Nema dana da se nešto...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×