2.1 C
Koprivnica
Ponedjeljak, 22. travnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
Rekonstrukcija napreduje

FOTO Mališani obišli radove na svom vrtiću i oduševili se novim ruhom svojih prostora za igru
F

Djeca su ovu priliku iskoristila kako bi saznala koje sve alate majstori koriste, a dala su im i prijedloge kako bi trebalo obojiti njihove prostore za igru.

Ne propustite

Lijep i sunčan dan starije vrtićke skupine Dječjeg vrtića Maslačak pod vodstvom teta iskoristile su za šetnju do vrtića i obilazak radova.

U vrtiću im se u obilasku pridružio i gradonačelnik Hrvoje Janči, a dočekali si ih i vrijedni majstori koji su mališanima strpljivo objašnjavali što se sve to radi u njihovim prostorijama.

Kako bi mališani bili sigurni prilikom obilaska radova dobili su zaštitne kacige koje su bile potpuni hit kod dječaka.

Djeca su ovu priliku iskoristila kako bi saznala koje sve alate majstori koriste, a dala su im i prijedloge kako bi trebalo obojiti njihove prostore za igru.

Na pitanje gradonačelnika da li se vesele skorom povratku u vrtić jednoglasno su odgovorili da se jedva čekaju vratiti kako su oni to rekli, doma.

Podsjećamo da u vrtiću traju radovi na obnovi i rekonstrukciji, a nakon što su skinuti stari parketi i postavljene nove instalacije u tijeku je postavljanje novih podova u vrtićkim grupama te keramike u sanitarnim čvorovima.

Ukupna vrijednost projekta iznosi oko 2,3 milijuna kuna, a Ministarstvo regionalnog razvoja i fondova Europske unije projekt sufinancira sa ukupno 760.000 kuna, dok je preostali dio osigurao Grad u svome proračunu.

Projektom je predviđena modernizacija kotlovnice i sustava grijanja, zamjena podova, uređenje sanitarnih čvorova, te uvođenje solarnog sustava za pripremu tople vode.

Obnovom će se postići značajna uštede energije, te će se smanjit ukupni troškovi režija. Grad ovim projektima nastoji potaknuti svijest i kod svojih građana o važnosti korištenja obnovljivih izvora, te prednostima koje se ostvaruju kroz uštedu energije.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Pet plus

Predivna dama haljinicom istaknula savršenu liniju i pozirala nam za čistu peticu!

Ne znamo što točno ova predivna dama fotografira, ali znamo da je za nas namjestila savršenu pozu za fotku! Potpuno...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×