Kolač prijateljstva

FOTO Mališani pjesmom, plesom i veseljem čestitali rođendan svojoj Koprivnici

Veseli mališani sa svojim odgajateljicama pripremili su raznovrstan program, a roditelji, djedovi i bake nagradili su ih velikim pljeskom.

10:07h
0
Foto: koprivnica.hr

Mališani iz Dječjeg vrtića Tratinčica, skupine Kapljice i Kockići, u povodu Dana Grada pripremili su rođendansku priredbu gradu na poklon pod nazivom Kolač prijateljstva.

Priredba je održana jučer u dvorani Domoljuba. Veseli mališani sa svojim odgajateljicama pripremili su raznovrstan program, a roditelji, djedovi i bake nagradili su ih velikim pljeskom. Priredbi su prisustvovali  i Mišel Jakšić, gradonačelnik i  Melita Samoborec, zamjenica gradonačelnika.

– Veselimo se svakoj ovakvoj priredbi  i susretu sa našim vrtićancima, jer upravo su oni ti na kojima leži  budućnost našega grada. Bitno je da od malih nogu razvijamo pripadnost našoj Koprivnici, potrebu za zajedništvom i da zajedno u jednom duhu vjere i tolerancije građanskih sloboda čuvamo i štitimo naše različitosti i na taj način razvijamo našu Koprivnicu – istaknuo je gradonačelnik u svom pozdravnom govoru, zaželio svima da uživaju u programu te im čestitao 661. rođendan našega grada.

čitam...