9.1 C
Koprivnica
Subota, 13. travnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
U ĐURĐEVCU

FOTO Mališani uživali u malonogometnom turniru, najbolji su bili Suhopolje U7 i Bjelovar U9
F

Mi kao Zajednica sportskih udruga podržavamo ovakav rad s mladima, okupljamo preko 600 sportaša i sportašica u 24 sportske udruge. Osiguravamo besplatni prijevoz na sva natjecanja te smo od ove godine uveli besplatan zdravstveni pregled za sve naše sportaše, rekao je Juričić

Ne propustite

U Đurđevcu se prošlog vikenda održao malonogometni Malonogometni turnir Đurđevac 2023. za U7 i U9 selekcije.

Nastupilo je čak 20 ekipa, a najbolji su bili ekipa NK Suhopolje U7 i NK Bjelovar U9.

Bila je to prilika da se svim okupljenima obrati predsjednik Zajednice sportskih udruga Grada Đurđevca Ivan Juričić koji je istaknuo da zajednica broji više od 600 sportaša i sportašica u 24 sportske udruge.

– Ovom prilikom čestitam Nogometnom klubu Graničar Đurđevac i treneru Marku Dobravcu na organizaciji. Zbog velikog broja sudionika organizacija zahtjeva puno rada i koordinacije. Prema povratnim informacijama od roditelja svi su zadovoljni i uživaju u ovom sportskom događaju. Mi kao Zajednica sportskih udruga podržavamo ovakav rad s mladima, okupljamo preko 600 sportaša i sportašica u 24 sportske udruge. Osiguravamo besplatni prijevoz na sva natjecanja te smo od ove godine uveli besplatan zdravstveni pregled za sve naše sportaše – rekao je Juričić.

Proglašeni su i najbolji igrači, golmani i strijelci turnira.

Inače, ovaj proljetni turnir organiziran je drugu godinu zaredom, a organizatori turnira bili su Turistička zajednica grada Đurđevca, Stari grad d.o.o., Zajednica sportskih udruga Grada Đurđevca i Nogometni klub Graničar Đurđevac.

Foto: Robert Rodman
Foto: Robert Rodman
Foto: Robert Rodman
Foto: Robert Rodman
Foto: Robert Rodman
Foto: Robert Rodman
Foto: Robert Rodman
Foto: Robert Rodman
Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

prigoda

[IMENDANI] Sretan imendan svim Martinima!

Martin je današnji slavljenik. Martin je motivirajuća, zabavljena, realistična, pouzdana, neovisna i zgodna osoba.
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti

×