prof. Posavec Gregurina

FOTO Malonogometašice Srednje škole Koprivnica na svjetskoj smotri u Izraelu osvojile osmo mjesto

Kako je i sama voditeljica ekipe Ivana Posavec Gregurina izjavila, žao joj je što na natjecanju nisu mogle sudjelovati cure koje su zapravo osvojile državno prvenstvo u futsalu za srednje škole.

09:24h
0
Foto: Facebook
Foto: Facebook

Nogometašice Srednje škole Koprivnica prošlog su tjedna bile na Svjetskom prvenstvu u futsalu za srednje škole u Izraelu. Koprivničke nogometašice pod vodstvom profesorice Ivane Posavec Gregurine osvojile su osmo mjesto na svjetskoj smotri. Prvu utakmicu igrale su protiv naših prekomorskih susjeda iz Italije te su poražene 4-3.


Drugi susret igrale su protiv kasnijih svjetskih prvakinja Brazilki od kojih su doživjele teški poraz 8-0. Nesretno su poražene i od Belgije s 5-4, primivši gol u zadnjoj minuti. U utakmici protiv Kine ponovno su upisale poraz 4-3, da bi ih u utakmici za sedmo mjesto domaći Izrael pobijedio 6-1.

Kako je i sama voditeljica ekipe Ivana Posavec Gregurina izjavila, žao joj je što na natjecanju nisu mogle sudjelovati cure koje su zapravo osvojile državno prvenstvo u futsalu za srednje škole. Ponukani pravilima, djevojke jednostavno nisu mogle nastupiti zbog godišta u kojem su rođene, iako su i dalje učenice Srednje škole, tako da je gotovo kompletno izmijenjena ekipa putovala u Izrael. Sigurno je kako će ovo biti jedno predivno iskustvo svim djevojkama.

Foto: Facebook
Foto: Facebook
Foto: Facebook
Foto: Facebook
Foto: Facebook
Foto: Facebook
Foto: Facebook
Foto: Facebook
Foto: Facebook
Foto: Facebook

čitam...