19 C
Koprivnica
Ponedjeljak, 17. lipnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
lista za gradsko vijeće

FOTO Marković (HDZ) predajom potpisa potvrdio kandidaturu za gradonačelnika Koprivnice: Naš program napravljen je za sve građane
F

Gradskom izbornom povjerenstvu, također, predali su listu za koprivničko Gradsko vijeće.

Ne propustite

Predsjednik Gradskog odbora HDZ-a Koprivnica Ratimir Ljubić danas je u prostorijama stranke predstavio listu za Gradsko vijeće Grada Koprivnice.

– Smatram da smo napravili kvalitetnu, dobru listu, ravnomjerno raspoređenu, starosno,  spolno i obrazovno. Imamo sve zastupljeno. Vjerujem da je to lista koja ima velike šanse, koja može puno polučiti. Ako ne poboljšati, onda barem ponoviti dobar rezultat s prethodnih lokalnih izbora kako bismo zadržali broj vijećnika – kazao je Ljubić, zahvalivši volonterima koji su prikupljali potpise te građanima koji su dali potpise za kandidate.

– Prikupili smo nešto više od 800 potpisa. Danas ćemo ih predati, čekamo službeni početak kampanje. Od drugog ćemo tjedna još više predstaviti naše kandidate i listu – dodao je Ljubić.

Foto: Ivan Balija
Ratimir Ljubić // Foto: Ivan Balija

Kandidat HDZ-a za gradonačelnika Koprivnice Franjo Marković, uz kojega je bio kandidat za njegova zamjenika Mladen Fajdetić, predstavio je glavne smjernice izbornog programa. Prije toga, zahvalio je Gradskome odboru na ukazanome povjerenju glede kandidature za gradonačelnika Koprivnice.

– Naš program napravljen je za sve građane Koprivnice. Objavit ćemo ga kada dođe izborno vrijeme, bit će dostupan na internetskim stranicama. Osnova našega programa jest da je rađen za sve građane Koprivnice, tome svjedoči činjenica da smo obišli sve mjesne odbore, razgovarali sa svim građanima, slušali njihove probleme, zahtjeve, sve stavili na papir. To će biti naš program. Nakon izbora složit ćemo listu prioriteta i po njima djelovati – govorio je Marković.

Foto: Ivan Balija
Franjo Marković // Foto: Ivan Balija

Usto, naglasio je, “nastojat će učvrstiti vezu s Koprivničko-križevačkom županijom, Vladom RH i tako sve projekte koji su u izvedbi i koji će doći iskoristiti u najboljoj mogućoj mjeri.”

– Naš program obuhvaća sve sfere ljudske djelatnosti koji se tiču građana Koprivnice. Među njima društvene djelatnosti za koje je zadužen kolega Mladen. Sve detalje programa moći ćete vidjeti na internetskoj stranici. Hvala građanima Koprivnice na ukazanom povjerenju, na prikupljenim potpisima. Potpisa imamo dovoljno, a bit će ih, nadam se, još više – zaključio je Marković.

Nakon konferencije za medije, Gradskom izbornom povjerenstvu predali su listu za koprivničko Gradsko vijeće, kao i kandidaturu za koprivničkog gradonačelnika.

Foto: Ivan Balija
Foto: Ivan Balija
Foto: Ivan Balija
Foto: Ivan Balija
Foto: Ivan Balija
Foto: Ivan Balija
Foto: Ivan Balija
Foto: Ivan Balija
Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Koncert za pamćenje

FOTO/VIDEO Džentlmeni za kraj vikenda punog sadržaja u Pitomači

Koncert popularnih Džentlmena, jednog od najpopularnijih pop-tamburaških sastava, pokazao se kao pun pogodak za sve okupljene na pitomačkom glavnom...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×