Sajam učeničkih zadruga

FOTO Maturanti đurđevačke Strukovne škole prezentirali svoje završne radove, a nazočne je oduševila revija frizura i kozmetike

Sajam učeničkih zadruga posjetili su i đurđevački osnovnoškolci i članovi Udruge Mali princ zajedno sa svojim voditeljima. 

17:30h
0
Foto: Jurica Karan

Glavni hodnik đurđevačke Srednje škole danas je bio prepun zbivanja. U 10 sati službeno je otvoren Sajam učeničkih zadruga, bilo je tu raznih škola, ne samo đurđevačkih, koje su predstavile svoje vlastite proizvode i djela.


Okupljene su srdačno pozdravili i obišli ravnatelj Strukovne škole Darko Špoljar i gradonačelnik Đurđevca Hrvoje Janči.

Oko 12 sati maturanti frizeri, konobari, kozmetičari i kuhari iskoristili su znanja koja su stekli tijekom školovanja, dovršili svoje radove te ih prezentirali polaznicima i djelatnicima škole.

Bilo je tu prekrasnih frizura, prelijepo uređenih djevojaka, slasnih i mirisnih jela, te prekrasno serviranih stolova. Spremale su se se razne mesne delicije, prilozi i slastice.

Ravnatelj Darko Špoljar spremno je nadgledao sve maturante, bio im na usluzi ukoliko zatrebaju pomoć, te vodio program. Sajam učeničkih zadruga posjetili su i đurđevački osnovnoškolci i članovi Udruge Mali princ zajedno sa svojim voditeljima.

čitam...