7.8 C
Koprivnica
Subota, 20. travnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
PODRAVINA OPEN 2019.

FOTO Međunarodni karate turnir u Đurđevcu okupio više od 300 natjecatelja
F

Na turniru su nastupili natjecatelji i natjecateljice iz Bosne i Hercegovine, Mađarske i Hrvatske, a natjecali su se u svim dobnim kategorijama i natjecateljskim normama Međunarodnog karate saveza.

Ne propustite

U Đurđevcu je jučer održan 10. međunarodni karate turnir PODRAVINA OPEN 2019. U sportskoj dvorani Strukovne škole Đurđevac okupilo se više od 300 natjecatelja.

Inače, ovo je jedan od značajnijih sportskih događaja za Grad Đurđevac i Koprivničko-križevačku županiju te je u suradnji sa Centrom za Edukaciju i Prevenciju Nasilja turnir i ove godine uključen u kampanju NASILJE PRESTAJE OVDJE. Na taj način već petu godinu zaredom aktivno daje podršku programu prevencije vršnjačkog nasilja.

Na turniru su nastupili natjecatelji i natjecateljice iz Bosne i Hercegovine, Mađarske i Hrvatske, a natjecali su se u svim dobnim kategorijama i natjecateljskim normama Međunarodnog karate saveza. Natjecatelje i publiku pozdravio je predsjednik Karate kluba Đurđevac Ivan Juričić te je svim natjecateljima zaželio puno sreće i što bolje rezultate.

Turnir je otvorio gradonačelnik Hrvoje Janči uz prisustvo saborskog zastupnika i predsjednika Gradskog vijeća Željka Lackovića.

– Đurđevac je poznat po tri velike stvari, Hrvatskoj sahari te Utvrdi Stari grad i Legendi o Picokima i nadam se da ćete uz ovaj odličan turnir moći uživati i u posjeti spomenutima i vrlo nam je drago što se ovakav turnir ponovno održava u našem gradu. Želim vam svima puno sreće na ovom turniru, da se dobro zabavite, steknete nove prijatelje i naravno da osvojite što više medalja – rekao je gradonačelnik Đurđevca, Hrvoje Janči.

Foto: Robert Rodman

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Đurđevo

FOTO/VIDEO Ljubitelji dobre kapljice imaju u čemu uživati, izložba vina dobro zagrijala Đurđevčane i goste

Vikend u Đurđevcu pun je događanja, a sve je to dio proslave Dana grada. Tako se danas održala i...
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti

×