9.9 C
Koprivnica
Subota, 2. ožujka 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
ĐURĐEVAC KUP 2019

FOTO Međunarodni turnir u mini rukometu za djevojčice đurđevačkoj publici prikazao brojne prekrasne poteze
F

Na turniru se održala i revijalna utakmica roditelja što je posebno bilo zanimljivo gledateljima i djevojčicama.

Ne propustite

Rukometni klub Đurđevac je po treći puta organizirao turnir u Đurđevcu u mini rukometu za djevojčice, u kategorijama 2008. godište i mlađe, 2009. i mlađe te 2010. i mlađeg godišta. Natjecalo se ukupno 23 ekipa i otprilike 230 djevojčica iz Hrvatske, Bosne i Hercegovine i Mađarske. Bilo je zaista prekrasnih poteza i napetih utakmica.

Turnir je otvorila članica Gradskog vijeća Dajana Milodanović, dok su medalje podijelili Ivan Juričić, predsjednik Zajednice Sportskih Udruga Grada Đurđevca i Đuro Kucelj, direktor firme Mastering d.o.o.

RK Đurđevac sudjelovao je s jednom ekipom u 2008. godištu, jednom u 2009. godištu i jednom u 2010. godištu, a naše djevojčice su se ponovno okitile medaljama. Na turniru se održala i revijalna utakmica roditelja što je posebno bilo zanimljivo gledateljima i djevojčicama.

U 2008. godištu prvi je bio RK Đurđevac ispred ŽRK Zrinskog iz Čakovca i ŽRK Radnika iz Križevaca. Patricia Ivančan (RK Đurđevac) s 37 pogodaka bila je najefikasnija igračica, a proglašena je i najboljom igračicom. Najbolja vratarka bila je Kristina Goričanec (ŽRK Zrinski Čakovec). U najboljih pet ušle su Lorena Milanović i Sara Đurišević (RK Đurđevac), Rahela Varga i Marta Doležal (ŽRK Zrinski Čakovec) i Lorena Đurđić (ŽRK Radnik Križevci).

ŽRK Radnik Križevci bio je prvi u 2009. godištu. Druge su bile igračice RK Đurđevca, a treće igračice iz Čakovca. Ana Adžaga (RK Đurđevac) s 29 golova okitila se titulom igračice s najviše pogodaka. Mia Šatvar (ŽRK Radnik Križevci) bila je najbolja među vratnicama, a Hana Fržović je općenito najbolja igračica (obje ŽRK Radnik Križevci). Tea Pičak i Ema Horvat (ŽRK Radnik Križevci), Ana Lenardić i Lana Ređep (RK Đurđevac) i Nela Vrban (ŽRK Zrinski Čakovec) čine najbolju petorku.

ŽRK Dubica iz Bosne i Hercegovine osvojila je prvo mjesto u 2010. godištu. RŠ Dugo Selo 2 bilo je drugo, a RŠ Dugo Selo 1 treće. Ukupno 40 pogodaka Eme Kalinik (RŠ Dugo Selo) bilo je dovoljno kako bi postala igračicom s najviše pogodaka. Valentina Marković proglašena je najboljom vratarkom, a Ema Stiović najboljom igračicom (obje ŽRK Dubica). Najbolju petorku čine Kate Milić, Magdalena Pavlić i Paola Ristić (RŠ Dugo Selo), Vanja Blagojević (ŽRK Dubica), Eva Bojko (ŽRK Radnik Križevci).

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Propisno je kažnjen

Drama u podravskom kafiću, Mladen ušetao i poručio vlasnici: “Ja sam ubica, raznijet ću vas bombom!”

"Doći ću s bombom koja će vas raznijeti. Ja sam bio u zatvoru, ja sam ubica!", poručio je  54-godišnji...
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti

×