tradicionalno druženje s novinarima

FOTO Mišel Jakšić: Iako se ne možemo oko svega slagati, ovo druženje pokazuje da uspijevamo zadržati profesionalni, prijateljski odnos

15:11h
0
Domjenak gradonačelnika
Foto: Ivan Brkić

Grad Koprivnica i Komunalac održali su već tradicionalno druženje s novinarima. Odvijalo se u gradskom parku, božićnom ambijentu Koprivničke bajke.

Tom je prilikom Mišel Jakšić, gradonačelnik Koprivnice svima zahvalio na suradnji.

– S obzirom da nam je ovo bila izborna godina te smo i dalje dobili povjerenje i odgovornost da vodimo Grad, naravno da nam je bila važna korektna suradnja sa svim medijima. No, kao što ste vi puno puta svjesni uloge politike i političara, tako smo i mi svjesni uloge medija. Naravno da se ne možemo oko svega složiti, no velika je stvar što se evo, uspijevamo ovako na kraju godine podružiti. To pokazuje da u svim tim događanjima i situacijima, uspijevamo zadržati profesionalni, prijateljski odnos – kazao je gradonačelnik Jakšić.

Na suradnju s novinarima osvrnula se i Maja Hleb, predsjednica uprave Komunalca te je istaknula da je, prema njezinom mišljenju, suradnja bila odlična.

– Drago mi je da smo se otvorili još više i da smo prisutni s događanjima, obavijestima, da se naš rad javno ocjenjuje. Hvala vam što ste nam puno pomagali – kazala je direktorica M. Hleb.