-5.6 C
Koprivnica
Srijeda, 8. veljače 2023.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
SPORTSKI VIKEND

FOTO Mladi članovi Plivačkog kluba Cerine sudjelovali na dva natjecanje u Rijeci i Zagrebu
F

Natjecali su se u konkurenciji 718 plivača iz Hrvatske, Slovenije, Italije, Srbije, Bosne i Hercegovine, Bugarske i Švicarske.

Ne propustite

Prošlog vikenda plivači Plivačkog kluba Cerine sudjelovali su na dva natjecanja. Juniori i mlađi juniori natjecali su se na jakom međunarodnom mitingu HEP HPS Grand Prix Victoria u Rijeci, a početnici i mlađi kadeti nastupili su na 17. po redu Mitingu Sv. Patrik u Zagrebu.

- Oglas -

Mlađi juniori i juniori, Katja Koščak, Tara Oroz, Ivan Sinjeri, Damjan Domanovac i Marko Franjo, natjecali su se u konkurenciji 718 plivača iz Hrvatske, Slovenije, Italije, Srbije, Bosne i Hercegovine, Bugarske i Švicarske. U ovako jakom natjecanju naši plivači stjecali su iskustvo i oborili su vlastite rekorde, a također isplivali limite kojima su izborili nastup na državnom prvenstvu. S njima je bila trenerica Martina Gregurek.

plivački klub cerine
Izvor: Plivački klub Cerine

U Zagrebu su se u subotu natjecala godišta 2010. i 2011. na 50 metara delfin, leđno, prsno i kraul gdje su najbolje rezultate isplivali Marija Belčić, Erik Petrić, Petar Domanovac i Mislav Skvaža, a u nedjelju 2012. godište i mlađi na 25 metara od kojih su se istaknuli Klara Stanković, Eva Novak, Sara Sambolek, Marko Ferčec, Erik Štefanec i Matej Antolaš.

plivački klub cerine
Izvor: Plivački klub Cerine

U subotu su na natjecanje išli Marija Belčić, Fran Blažotinec, Petar Domanovac, David Dolenec, Petar Junušić, Domagoj Krapinec, Teo Munić, Erik Petrić, Mislav Skvaža, Šime Stanković i Oliver Vedriš pod vodstvom trenera Matije Rušaka i Lane Kovač, a u nedjelju Matej Antolaš, Franka Bebek, Izabela Brlečić, Anja Cahunek, Niko Car, Marko Ferčec, Jana Hraščanec, Ana Hren, Bela Junušić, Paula Lovasić, Nika Markušić, Eva Novak, Tena Pobi, Petar Pintarić, Maria Rihtarić, Noa Samardžić, Sara Sambolek, Klara Stanković, Borna Strah, Saša Šegerec, Erik Štefanec i Stjepan Tratnjak pod vodstvom trenera Tedija Femeca i Lane Kovač.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).
- Oglasni prostor -
loading...
- Oglasni prostor -

Najnovije

šokantne slike

[FOTO] UZNEMIRUJUĆE Nepoznati monstrum psu u nozi probušio rupu i kroz nju provukao lanac

Uznemirujuće i krajnje šokantne fotografije stižu iz varaždinske Udruge za zaštitu životinja Spas, čiji su djelatnici prije nekoliko dana...
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti