14.3 C
Koprivnica
Petak, 19. travnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
TENISKI KLUB KOPRIVNICA

FOTO Mladi koprivnički tenisači nastavljaju s odličnim rezultatima na turnirima iz kalendara HTS-a
F

U Čakovcu, u organizaciji TK Franjo Punčec, održan je turnir iz kalendara Hrvatskog teniskog saveza za dječake i djevojčice do 12 godina

Ne propustite

Mladi članovi Teniskog kluba Koprivnica početkom tjedna nastupili su na dva turnira iz kalendara Hrvatskog teniskog saveza.

U Križevcima je održan turnir iz kalendara Odbora sjever za djevojčice do 12 i 14 godina, a koprivnički klub predstavljale su Kiara Horvat i Marija Petrović u konkurenciji do 14 godina te Gala Knežević u konkurenciji do 12 godina. Marija je osvojila prvo mjesto, Kiara je bila druga dok je Gala također bila prva u svojoj konkurenciji.

U Čakovcu, u organizaciji TK Franjo Punčec, održan je turnir iz kalendara Hrvatskog teniskog saveza za dječake i djevojčice do 12 godina. TK Koprivnica predstavljali su Vilim Štubelj, Marko Bešvir, Karlo Šifkorn, Vid Jambor Horvatić i Pavle Peradin kod dječaka te Marta Gregurina, Zoja Petrović, Karla Lončar i Rea Jambor Horvatić kod djevojčica. U konkurenciji dječaka nakon razigravanja po skupinama Vilim, Marko, Karlo i Vid plasirali su se u glavni turnir, dok je Pavle izborio nastup u bonus turniru. Marko je zaustavljen u osmini finala, Vilim u četvrtfinalu, Karlo u polufinalu. Vid je uspio doći do finala u kojem je poražen rezultatom 4:2, 4:2 od Floriana Radinkovića iz Rijeke. Pavle je također stigao do finala u kojem je tijesno poražen rezultatom 4:3, 4:2.

U konkurenciji djevojčica Marta i Karla izborile su nastup u glavnom turniru, dok su Rea i Zoja izborile nastup u bonus turniru. Karla je zaustavljena u osmini finala, dok je Marta izgubila u četvrtini finala. U bonus turniru Zoja je poražena u četvrtini finala, dok je Rea zaustavljena u polufinalu.

teniski klub koprivnica
Izvor: Teniski klub Koprivnica
teniski klub koprivnica
Izvor: Teniski klub Koprivnica
teniski klub koprivnica
Izvor: Teniski klub Koprivnica
teniski klub koprivnica
Izvor: Teniski klub Koprivnica
Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Projekt od 270.000 eura

Za projekt “Oaza Bezgrešne” 270.000 eura, razvija se vjerski turizam u podravskoj općini

Molvarci su prijavili još jedan vrijedan projekt na EU, a to je opremanje javne kulturne infrastrukture „Oaza Bezgrešne“ u...
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti

×