8.8 C
Koprivnica
Ponedjeljak, 22. travnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
BOGATI SPORTSKI VIKEND

FOTO Mladi koprivnički tenisači nastupili na turnirima u Koprivnici, Osijeku i Čakovcu
F

Nakon razigravanja po grupama Elena i Ana plasirale su se u 'brončanu” skupinu', dok su Barbara, Vito i Fran izborili nastup u 'zlatnoj' skupini u kojoj je Barbara bila najbolja i osvojila prvo mjesto te postala osvajačica turnira

Ne propustite

Proteklog vikenda koprivnički tenisači i tenisačice ostvarili su odlične rezultate na domaćem terenu, ali i na turnirima u Čakovcu i Osijeku.

Teniski klub Koprivnica proteklog je vikenda bio domaćin turnira iz kalendara Odbora Sjever za djecu do devet godina. Na turniru se okupilo dvadesetak djece iz teniskih klubova sjeverozapadne Hrvatske. Teniski klub Koprivnica predstavljali su Elena Večenaj, Ana Dautanec, Barbara Belčić, Fran Bodalec i Vito Treščec.

teniski klub koprivnica
Izvor: Teniski klub Koprivnica

Nakon razigravanja po grupama Elena i Ana plasirale su se u ‘brončanu” skupinu’, dok su Barbara, Vito i Fran izborili nastup u ‘zlatnoj’ skupini u kojoj je Barbara bila najbolja i osvojila prvo mjesto te postala osvajačica turnira.

Na turniru u kategoriji do 12 godina u Osijeku, boje koprivničkog teniskog kluba branili su Vid i Rea Horvatić Jambor, Marko Bešvir te Karlo Šifkorn. Rea je zaustavljena u grupnoj fazi turnira, dok su Vid, Marko i Karlo prošli grupnu fazu i plasirali se u glavni turnir. Marko je zaustavljen u drugom kolu, dok su Karlo i Vid dogurali sve do polufinala.

teniski klub koprivnica
Izvor: Teniski klub Koprivnica

U Čakovcu je također održan turnir do 14 godina, gdje su koprivnički teniski klub predstavljale Mia Gregurina i Laura Šifkorn. Mia je spletom okolnosti u četvrtfinalu glavnog turnira igrala protiv Laure te je pobijedila klupsku suigračicu pobjedu. Mia je na kraju zaustavljena u napetom polufinalnom meču.

teniski klub koprivnica
Izvor: Teniski klub Koprivnica
Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Ranije od očekivanog

SUPER VIJEST Porezna objavila: Kreću isplate povrata poreza, evo kojim redoslijedom će vam se uplaćivati na račun

Djelatnici porezne zaključili su protekli tjedan postupak utvrđivanja godišnjeg obračuna poreza na dohodak za 2023. godinu. Upravo su objavili...
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti

×