Sreća na malim licima

FOTO/VIDEO Mnoštvo Djedova Mrazova na motorima razdraganim mališanima podijelilo uranjene božićne poklone

12:09h
0
Foto: Matija Gudlin

Djeci očito nimalo nije smetala simbolična narav poklona u vidu bombona i čokoladica kakve su Moto Mrazovi kupili o svom trošku, a i njihovi roditelji su dobili priliku razgledati impresivne motocikle poredane na trgu.

Vika, cika i čisto veselje kakvo samo oni najmlađi mogu pokazati ispunilo je u današnje sunčano prijepodne Zrinski trg u Koprivnici.


Osim dječjih povika mogao se čuti i prigušeni rad motora jer su već 13. godinu zaredom Djedovi Mrazovi posjetili Koprivnicu upravo na tom prijevoznom sredstvu.

Koprivnički motoristi počeli su darivati djecu još u okviru moto-kluba i s podrškom raznih sponzora, no sve se to s godinama istopilo.

Foto: Matija Gudlin

– Nismo tražili ni sponzore, niti smo više organizirani u klub. Sad za darove prikupljamo iz vlastitih sredstava te spozorstva samo ukoliko neki od nas imaju vlastitu firmu. Ranije, kad smo imali sponzore, išli smo čak i u Dom umirovljenika i u rodilište te su pokloni bili izdašniji, dok danas održavamo tradiciju da ne propadne – rekao je Tomas Vrbnjak iz nekadašnjeg moto-kluba Extreme Team.

Tako su se u vrećama brojnih Djedica danas našli slatkiši, a mališani su uglavnom u čudu uzimali pune šake bombona dok su promatrali najveći broj Djedova koji su ikad vidjeli.

– Nikad nisam vidjela toliko Djedova Božićnjaka, nisam znala da prije Božića dolaze na motorima – rekla nam je mala Lorena.

Djeci očito nimalo nije smetala simbolična narav poklona u vidu bombona i čokoladica kakve su Moto Mrazovi kupili o svom trošku, a i njihovi roditelji su dobili priliku razgledati impresivne motocikle poredane na trgu. Za svakoga ponešto.

Moto mrazovi u Koprivnici s punim vrećama poklona 🙂

Posted by Epodravina.hr on Samstag, 10. Dezember 2016

 

čitam...