gotova grupna faza

FOTO MOD nastavio s pobjedama, CB Kakadu tijesno slavio protiv ekipe Agro kuća Vrtni centar, Tena i Restoran Pekara Zrinski golijadom zatvorili subotu

CB Petica izgubio je od CB Active juniora 2-3, a MNK Club 75 Kotoriba remizirao je CB Garden, odigrali su 1-1. CB Novi Scorpion izgbui je od MOD Gradnje koja je ušla u formu, bilo je 1-3. 

21:39h
0
Foto: Matija Gudlin
Foto: Matija Gudlin

Nakon današnjeg programa Zimske lige, poznati su svi sudionici završnice turnira, sada kreće nokaut faza. Danas je CB Kakadu KŽ svladao Agro kuću Vrtni centar rezultatom 3-2, dok su Romantičari za gol bili bolji od Restoran Zrinski Gradnja invest, završilo je 4-3. 


CB Petica izgubio je od CB Active juniora 2-3, a MNK Club 75 Kotoriba remizirao je CB Garden, odigrali su 1-1. CB Novi Scorpion izgubio je od MOD Gradnje koja je ušla u formu, bilo je 1-3.

Veterani CDB Tena i Restoran Pekara Zrinski golijadom su zatvorili subotnji dan Zimske lige, bilo je 6-4. Sutra su na rasporedu samo susreti veterana, ali ono sutra bitno jest izvlačenje nokaut faze Zimske lige.

Zimska liga, 6. siječanj, subota

CB Kakadu Križevci – Agro kuća Vrtni centar 3-2
Romantičari – Restoran Zrinski Gradnja Invest 4-3
CB Petica – CB Active juniori 2-3
MNK Club 75 Kotoriba – CB Garden 1-1
CB Novi Scorpion – MOD gradnja 1-3
CDB Tena – Restoran Pekara Zrinski 6-4

čitam...