učestvovale djevojčice

FOTO Na 11. međunarodnom turniru Vrapčići prvo mjesto pripalo Virovitici

Turnir je odigran pod pokroviteljstvom Košarkaškog saveza Koprivničko-križevačke županije, Zajednice športskih udruga grada Koprivnice, Zajednice sportova Koprivničko-križevačke županije i Grada Koprivnice, dok su sponzori turnira bili Podravka i Media grupa.

08:21h
0

U Koprivnici je odigran 11. međunarodni košarkaški turnir Vrapčići, na kojem su učestvovale djevojčice rođene 2009. godine i mlađe.

Turnir se igrao u dvorani Branimir OŠ Antun Nemčić Gostovinski, a na njemu je nastupilo šest ekipa iz Mađarske i Hrvatske. Učestvovale su košarkašice iz DKK Kanizsa iz Nagykanizse koja je već godinama u samom vrhu mađarske košarke, ekipe iz Zagreba i Varaždina te ekipe iz Virovitice.

Turnir je odigran pod pokroviteljstvom Košarkaškog saveza Koprivničko-križevačke županije, Zajednice športskih udruga grada Koprivnice, Zajednice sportova Koprivničko-križevačke županije i Grada Koprivnice, dok su sponzori turnira bili Podravka i Media grupa. Nagrade najboljima dodijelili su gradonačelnik Koprivnice Mišel Jakšić, predstavnik košarkaškog saveza Koprivničko-križevačke županije Danijel Crnjak, predsjednik Ženskog košarkaškog kluba Darko Jurković i  potpredsjednica Mirjana Miklić.

KONAČNI POREDAK NA TURNIRU:

ŽKK VIROVITICA, Virovitica, Hrvatska
ŽKK KOPRIVNICA 1, Koprivnica, Hrvatska 1
ŽKK VINDI, Varaždin Hrvatska
KANIZSA, Nagykanizsa, Mađarska
ŽKK ISTOK, Zagreb, Hrvatska
ŽKK KOPRIVNICA 2 Koprivnica, Hrvatska

čitam...
Loading...