dvd stari bošnjani

FOTO Na godišnjoj skupštini članovima uručene diplome i spomenice

15:30h
0
Godišnja skupština // Foto: DVD Stari Bošnjani
Godišnja skupština // Foto: DVD Stari Bošnjani

Diplomu i spomenicu za 70 godina dobio je Antun Falat, za 40 godina Mijo Klarić i Branko Ljatifi, a za 30 godina Josip Kunović.

Dobrovoljno vatrogasno društvo Stari Bošnjani jučer, u petak, održalo je 79. redovnu godišnju vatrogasnu skupštinu.

Tom prilikom podnijeta su izvješća o radu u 2015. godini u kojoj su članovi bili izuzetno aktivni. Uredili su vatrogasni dom i sudjelovali su na vatrogasnim natjecanjima. Na odredskom natjecanju prva mjesta osvojile su ženska A ekipa i muška B ekipa. Obje ekipe plasirane su na gradsko natjecanje, gdje je ženska A ekipa osvojila treće mjesto i plasirala se na županijsko natjecanje na kojem je osvojila deveto mjesto.

Isto tako, članovi DVD-a Stari Bošnjani bili su dva puta na intervencijama dva puta i to kada je požar izbio na gospodarskom objektu te na stambenom objektu u Malom Carevdaru.

Na skupštini su jednoglasno prihvaćeni plan i program te financijski plan DVD-a za 2016. godinu te projekcija plana i programa te financijskog plana DVD-a za 2017. godinu.

Uz to, uručene su diplome i spomenice članovima. Diplomu i spomenicu za 70 godina dobio je Antun Falat, za 40 godina Mijo Klarić i Branko Ljatifi, a za 30 godina Josip Kunović.

Skupštini su osim članova, prisustvovali Ivan Mužić, predsjednik Vatrogasne zajednice Grada Križevci, Miroslav Petračija, tajnik Vatrogasne zajednice Grada Križevci, Stjepan Behin, izaslanik koprivničko-križevačkog župana, Tomislav Katanović, zamjenik križevačkog gradonačelnika, Melita Horvat, glasnogovornica Križevaca, te predstavnici DVD-a Povelić, DVD-a Velike Sesvete i DVD-a Vujići.