21.3 C
Koprivnica
Ponedjeljak, 15. travnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
dvd stari bošnjani

FOTO Na godišnjoj skupštini članovima uručene diplome i spomenice
F

Ne propustite

Diplomu i spomenicu za 70 godina dobio je Antun Falat, za 40 godina Mijo Klarić i Branko Ljatifi, a za 30 godina Josip Kunović.

Dobrovoljno vatrogasno društvo Stari Bošnjani jučer, u petak, održalo je 79. redovnu godišnju vatrogasnu skupštinu.

Tom prilikom podnijeta su izvješća o radu u 2015. godini u kojoj su članovi bili izuzetno aktivni. Uredili su vatrogasni dom i sudjelovali su na vatrogasnim natjecanjima. Na odredskom natjecanju prva mjesta osvojile su ženska A ekipa i muška B ekipa. Obje ekipe plasirane su na gradsko natjecanje, gdje je ženska A ekipa osvojila treće mjesto i plasirala se na županijsko natjecanje na kojem je osvojila deveto mjesto.

Isto tako, članovi DVD-a Stari Bošnjani bili su dva puta na intervencijama dva puta i to kada je požar izbio na gospodarskom objektu te na stambenom objektu u Malom Carevdaru.

Na skupštini su jednoglasno prihvaćeni plan i program te financijski plan DVD-a za 2016. godinu te projekcija plana i programa te financijskog plana DVD-a za 2017. godinu.

Uz to, uručene su diplome i spomenice članovima. Diplomu i spomenicu za 70 godina dobio je Antun Falat, za 40 godina Mijo Klarić i Branko Ljatifi, a za 30 godina Josip Kunović.

Skupštini su osim članova, prisustvovali Ivan Mužić, predsjednik Vatrogasne zajednice Grada Križevci, Miroslav Petračija, tajnik Vatrogasne zajednice Grada Križevci, Stjepan Behin, izaslanik koprivničko-križevačkog župana, Tomislav Katanović, zamjenik križevačkog gradonačelnika, Melita Horvat, glasnogovornica Križevaca, te predstavnici DVD-a Povelić, DVD-a Velike Sesvete i DVD-a Vujići.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

u krugu obitelji

FOTO/VIDEO Baka Mica proslavila 90. rođendan: Imam devet praunučadi, kad bi dobila deseto doživjela bih i stotu

Danas mi je najsretniji dan u životu, nemate pojma koliko sam sretna kad vas sve vidim na okupu -...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×