20.4 C
Koprivnica
Subota, 13. travnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
NOVI RETAIL PARK

FOTO Na prostoru bivše mesne industrije gradi se novi trgovački centar, uskoro stižu svjetski poznati brendovi
F

Retail parkovi okupljaju manji broj trgovina od kojih svaka ima vlastiti ulaz i brz pristup parkingu što ih čini iznimno praktičnim za obavljanje svakodnevne kupovine

Ne propustite

Ovih dana užurbano se radi na novom trgovačkom centru u Ulici kralja Tomislava u Križevcima, koji niče na prostoru bivše Mesne industrije. Novi centar niče na parceli površine nešto više od 19 tisuća četvornih metara, a kupci bi u njega mogli kročiti na proljeće 2023. godine.

Austrijska Supernova grupa investirala je više od 500 milijuna eura u biznis trgovačkih centra u devet gradova u Hrvatskoj. Direktor grupacije Markus Pinggera investiciju u retail park Supernova u Križevcima najavio je u svibnju, nakon otvorenja Kaptol Centra.

Prema njegovom mišljenju koje je izrekao za Poslovni dnevnik, tržište u Hrvatskoj po pitanju velikih trgovačkih centara je prezasićeno i nema puno prostora za otvaranje novih.

– Što se tiče manjih hrvatskih gradova, onih do 30.000 stanovnika, tamo vidimo priliku za retail parkove koji okupljaju manji broj trgovina od kojih svaka ima vlastiti ulaz i brz pristup parkingu, što ih čini iznimno praktičnim za obavljanje svakodnevne kupovine te su samim time idealna opcija za povećanje atraktivnosti lokacija. Također, retail parkovi zahtijevaju manja ulaganja investitora, a samim time nude i jeftiniji prostor za zakupce. To je za manja područja poput Križevaca, gdje još ima prostora za širenjem i novim otvaranjima, bolji koncept – kazao je Pingger.

Supernova ima više od 300 trgovina s poznatim brendovima poput C&A, Deichmanna, Jyska, New Yorkera, Interspara i brojnim drugima.

Supernova Križevci
Foto: Ivan Balija
Supernova Križevci
Foto: Ivan Balija
Supernova Križevci
Foto: Ivan Balija
Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Hamag Bicro

OBRTNA SREDSTVA Svakom poljoprivredniku do 25.000 eura zajma, kamate samo 0,5 posto

Hrvatska agencija za malo gospodarstvo, inovacije i investicije, skraćeno HAMAG-BICRO, u suradnji s Ministarstvom poljoprivrede upravo je stavila na...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×