25.1 C
Koprivnica
Subota, 25. svibnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
ŽENSKA KOŠARKA

FOTO Na turnirima u povodu Dana Općine Drnje natjecalo se šest ekipa i 84 košarkašice
F

Najbolje ekipe i igračice nagrađene su prigodnim peharima i medaljama, a zahvaljujemo svima koji su dali svoj doprinos u organizaciji turnira kaže Željko Golubić

Ne propustite

Ženski košarkaški klub DHPG iz Drnja u povodu Dana Općine organizirao je tradicionalni Kup Drnje za djevojčice do 12 godina i međunarodni sponzorski turnir Sport Dolenec za pretkadetkinja.

U kategoriji djevojčica do 12 godina prvo mjesto osvojila je mađarska Kanizsa, drugo DHPG te treće Koprivnica. Najbolja igračica turnira je Anna Zakocs (Kanizsa), a najbolji strijelac Erika Premec (DHPG). U najbolju petorku turnira izabrane su Luca Cserfo i Anna Zakocs (Kanizsa), Erika Premec i Kim Glavina (DHPG) te Marija Biršić (Koprivnica).

U sportskim igrama u brzini vođenja lopte najbolja je bila Tea Nemec  (Koprivnica), u slobodnim bacanjima Mia Marinić (DHPG), a u tehnici vođenja lopte Lana Jembrek (Koprivnica).

Za DHPG igrale su: Tena Pali, Lea Zidar, Sara Pergar, Franka Rac, Rea Mikulan, Tena Kociper, Lucija Pergar, Amalija Pali, Lara Pali, Kim Glavina,Lea Zidar, Erika Premec, Hana Lovrić, Mia Marinić,Lara Pergar, Katja Legemec, Maja, Kociper i Ela Rac.

U kategoriji pretkadetkinja prvo mjesto osvojio je Maribor, drugo Mladost iz Ivanovca te treće Koprivnica. Najbolja igračica turnira je Ines Fritz (Maribor), a najbolji strijelac je Ana Toplak (Maribor). Najbolja u tricama bila je Marta Žufika Marđetko (Koprivnica). U prvoj petorci turnira su Ines Fritz i Lana Zimet (Maribor), Maja Bedić i Marta Frančić (Mladost Ivanovec) i Kiara Horvat (Koprivnica).

– Najbolje ekipe i igračice nagrađene su prigodnim peharima i medaljama. Natjecale su se 84 košarkašice, šest ekipa iz pet klubova i tri države, a sa vodstvima ekipa i organizacijskom strukturom to je preko 110 osoba. Zahvaljujemo svima koji su dali svoj doprinos u organizaciji turnira – kaže Željko Golubić.

Foto: Željko Golubić
Foto: Željko Golubić
Foto: Željko Golubić
Foto: Željko Golubić
Foto: Željko Golubić
Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Zgodna izložba

FOTO Podravci u Ferdinandovcu pokazali konje i zaprege, svi oduševljeni plemenitim životinjama

Na sajmištu u Ferdinandovcu održana je zanimljiva izložba konja i konjskih zaprega u organizaciji Županijske Udruge uzgajivača hrvatskog posavca...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×