10.2 C
Koprivnica
Četvrtak, 18. travnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
Na poziv gradonačelnika

FOTO Načelnik Zdravko Ivančan i predstavnici Općine Molve prisustvovali svečanoj sjednici Biograda na Moru
F

Tom prigodom Općina je organizirala i dvodnevni izlet u svrhu nagrađivanja i zahvale udrugama i mještanima

Ne propustite

Na poziv gradonačelnika Biograda na Moru, Ivana Kneza, načelnik Općine Molve Zdravko Ivančan, članovi Općinskog vijeća, djelatnici Jedinstvenog upravnog odjela i predstavnici udruga prisustovali su svečanoj sjednici Grada Biograda na Moru.

Tom prigodom Općina je organizirala i dvodnevni izlet u svrhu nagrađivanja i zahvale udrugama i mještanima za sudjelovanje i angažman povodom Molvarskog leta 2023., za obogaćivanje kulturnog i zabavnog sadržaja u zajednici kao te za sudjelovanje u obrani tijekom poplava, što se pogotovo odnosi i na predstavnike DVD-a, udruge branitelja te predstavnike drugih udruga s područja općine. U programu su sudjelovali članovi umirovljenika, domaćica, vinogradara, obrtnika i ostalih udruga zajedno sa mještanima koji su također tijekom godine doprinijeli društvenom i kulturnom životu u Molvama.

Na svečanoj sjednici Biograda na Moru prisustovali su brojni uzvanici, a gradonačelnik Ivan Knez posebno je pozdravio općinskog načelnika Zdravka Ivančana i članove KUD-a Molve.

– Ovo je bila također prilika da se razmjene iskustva u kvalitetnom upravljanju općinama i gradovima. Osim toga, takva razmjena iskustva i suradnja uvelike pridonosi unaprjeđenju prijateljskih odnosa između naše općine i njihova grada – kažu iz Općine.

– Također, možemo napomenuti kako Općina Molve ne samo da dijeli sa Biogradom prijateljske odnose, već dijeli i prestižnu nagradu; drugo mjesto za ZLATNI CVIJET EUROPE.
Europska asocijacija za cvijeće i krajobraz (AEFP) nominirala je Općinu Molve za drugo mjesto najuređenijeg mjesta u Europi, a Biograd na Moru je također osvojio srebro kao najuređenije mjesto u Europi. Time su Biograd na Moru i Općina Molve, uz grad Primošten (koji je osvojio zlato) jedini u cijeloj Europi koji su okićeni titulom najuređenijih mjesta u Europi – navode iz Općine Molve.

Foto: molve.hr
Foto: molve.hr
Foto: molve.hr
Foto: molve.hr
Foto: molve.hr
Foto: molve.hr
Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Ipak su ga pronašli

UŽAS U PODRAVINI Razbojnik upao u kuću, zarobio staricu pa pobjegao s više stotina eura

Nevjerojatno razbojništvo dogodilo se prije četiri dana na području Podravine. Kako doznajemo, lopov je upao u nezaključanu kuću u...
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti

×