Slavimo i dalje

[FOTO] NAGRADNJAČA Darujemo vas bogatim poklon bonom u Srnec Tekstilu, obucite se od glave do pete

Portal epodravina.hr i Modna kuća Srnec Tekstil poklanjaju jednoj sretnoj čitateljici poklon bon u vrijednosti od 500 kuna.

11:00h
0
Foto: Ivan Balija

Slavimo četvrti rođendan, a vrijeme je i da vas lijepo obučemo!

Portal epodravina.hr i Modna kuća Srnec Tekstil poklanjaju jednoj sretnoj čitateljici poklon bon u vrijednosti od 500 kuna koji može iskoristiti u dućanu u Koprivnici, smještenom u zgradi Martinovka.

Ono što trebate napraviti jednostavno je:

1. Lajkajte Facebook profil portala ePodravina.hr
2. Lajkajte i šerajte ovu objavu na svoj profil pod “javno”
3. U komentaru označite tko bi bio također sretan s novim odjevnim predmetom

Modna kuća Srnec Tekstil nastala je od male krojačke radionice utemeljene 1950. godine, a godinama predanog rada uspjeli su tu tradiciju održati do danas. Kao tvrtka koja prati modne trendove, svojim znanjem i dugogodišnjim iskustvom prisutni su u životima mnogih žena svih dobnih skupina.

Iznimna kvaliteta izrade i pažljiv odabir tkanina čine ih prepoznatljivima, a detaljima prilikom dizajniranja posvećuju posebnu pozornost. Zahvaljujući tome, njihovi su odjevni predmeti jedinstveni i sa širokom mogućnošću kombiniranja.

Kao renomirani modni brend, na hrvatskom smo tržištu prisutni s desetak trgovina pod imenom “Srnec Style”, kao i u mnogim partnerskim trgovinama diljem Hrvatske.

Popis svih trgovina možete vidjeti na  Internet stranici www.srnectekstil.hr

Ako ste u žurbi, a točno znate što vas zanima, ili pak jednostavno želite kupovati iz udobnosti svog doma, odjeću iz kolekcije Srnec Style odsad možete naručiti i putem WEB TRGOVINE.

 

čitam...
Loading...