18.5 C
Koprivnica
Ponedjeljak, 15. travnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
SVJETSKI DAN UČITELJA

FOTO Najbolje učiteljice i učitelji Koprivnice stigli gradonačelniku na prijem, Femec: Imamo dodatnu odgovornost biti još boljima
F

Najboljima su proglašeni Luka Femec, mag. edukacijski rehabilitator, Filip Klauček, prof. teorijskih predmeta, Biserka Knez, dipl. učiteljica razredne nastave, Vesna Petrušić, učiteljica savjetnica i Dragana Dukarić.

Ne propustite

Gradonačelnik Koprivnice Mišel Jakšić povodom Svjetskog dana učitelja održao je prijem za najbolje učiteljice i učitelje u školskoj godini 2019./2020. prema odlukama učiteljskih i nastavničkih vijeća pojedinih škola s gradskog područja.

Najboljima su proglašeni Luka Femec, mag. edukacijski rehabilitator (COOR Podravsko sunce), Filip Klauček, prof. teorijskih predmeta (Umjetnička škola Fortunat Pintarić), Biserka Knez, dipl. učiteljica razredne nastave (OŠ Đuro Ester), Vesna Petrušić, učiteljica savjetnica (OŠ Braća Radić) i Dragana Dukarić (OŠ Antun Nemčić Gostovinski). Uz cvijeće, uručene su im slike Koprivničanca Ivana Andrašića. Prisustvovale su i ravnateljice Radmila Popović, Ariana Šandl, Sanja Prelogović, Gordana Gazdić Buhanec i ravnatelj Krešo Grgac.

Jakšić, uz kojega su bile zamjenice Ksenija Ostriž i Melita Samoborec te pročelnica Ana Mlinarić i pročelnik Dario Jembrek, zahvalio se učiteljima na onome što su napravili tijekom posljednjih godinu dana, istaknuvši kako je riječ od najzahtjevnijoj godini s obzirom na štrajk i pojavu koronavirusa. Glede koprivničkih škola, istaknuo je kako je sustav dobro funkcionirao.

Foto: Grad Koprivnica

– Time ste još jednom pokazali koliko ste stručni, kreativni, fleksibilni i sposobni odgovoriti u nekim situacijama za koje ne možemo naći nešto normalno napisano u knjigama ili postojeći recept tako dugo dok se ne nađemo u takvoj situaciji. Veliko vam hvala na tome – rekao je gradonačelnik.

U ime nagrađenih govorio je Luka Femec.

– Zahvaljujem se Gradu Koprivnici što svake godine prepoznaje važnost i značaj odgoja i obrazovanja, odnosno nas učitelja u svakodnevnom životu učenika. Iznimna mi je čast naći se ovdje sa svima vama kao nagrađenim učiteljima jer to pokazuje da dobro radimo svoj posao, a na neki način daje dodatnu odgovornost da budemo i još bolji – izjavio je Femec.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Izbori 2024.

[eTV] RIJEKE PRAVDE Kandidatkinja HSS-a Kristina Škoda Vajdić: Birajte promjene, učinimo Hrvatsku boljom i pravednijom!

Na listi koalicije Rijeke Pravde u IV. izbornoj jedinici, lista 13. redni broj 4. nalazi se članica Županijske skupštine...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×