26.3 C
Koprivnica
Utorak, 28. svibnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
lijepa gesta

FOTO Najljepši početak školske godine, Grad Đurđevac za učenike Odjela za djecu s teškoćama organizira izlet u Zagreb
F

Ne propustite

Gradonačelnik Hrvoje Janči i ravnatelj osnovne škole Danijel Domišljanović povodom početka školske godine prigodnim poklonom razveselili su sve učenike Odjela za djecu s teškoćama u razvoju.

Nakon kraćeg druženja, svim učenicima poželjeli su uspješnu novu školsku godinu te su im podijelili raznobojne pernice, te četkice za zube za borbu protiv karijesa i jabuke za koje je dobro poznato da čiste i izbjeljuju zube. I učenici su pripremili prigodan poklon za gradonačelnika koji su sami izradili.

Prilikom druženja s gradonačelnikom učenici su izrazili želju otići na izlet u Zagreb gdje bi posjetili Zološki vrt Zagreb i Mini Polis stoga će im Grad Đurđevac, kao i svake godine, osigurati prijevoz, sendviče za put, ručak i ulaznice.

U ime učenika i učiteljica na poklonima i izletu, koji Grad sad već tradicionalno organizira početkom svake školske godine, zahvalila se voditeljica Odjela za djecu s teškoćama Irena Kovačić koja je naglasila koko su i roditelji i djeca oduševljeni novouređenim dvorištem i zimskim vrtom čiji su radovi pri samom završetku.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Kapitalan projekt

Zavodu za hitnu u Koprivnici novo parkiralište za 255.800 eura, dr. Devčić: Možda već treba razmišljati i o preseljenju Zavoda

Ugovor o nabavi za gradnju novog parkirališta Zavoda za hitnu medicinu Koprivničko-križevačke županije vrijedan 255.800 eura potpisali su danas...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×