BRAVO

FOTO Najmlađi teniski talenti postigli odlične rezultate na prvom ovogodišnjem turniru u Koprivnici

Boje TK Koprivnice branili su Barbara Belčić, Vito Treščec, Fran Bodalec, Noa Cvetanović, Mihael Čavić, Filip Markušić, Marta Gregurina i Zoja Petrović.

09:42h
0
Foto: tk-koprivnica.hr

Teniski klub Koprivnica proteklog je vikenda bio domaćin prvog ovogodišnjeg regionalnog turnira za dječake i djevojčice do osam, devet i deset godina. Turnir je održan u skladu s preporukama Nacionalnog stožera civilne zaštite uz primjenu svih epidemioloških rezultata, a u novu su sezonu sjajno krenuli domaći igrači te igračice.

Na turniru za dječake i djevojčice do osam godina, boje TK Koprivnice branili su Barbara Belčić, Vito Treščec i Fran Bodalec. Fran i Barbara nastavili su odlične rezultate iz prošle godine te uvjerljivo odnijeli pobjedu u svojim skupinama, dok je Vito na svom prvom turniru do 8 godina osvojio treće mjesto.

Kod dječaka i djevojčica do devet godina, koprivnički predstavnik Noa Cvetanović u zlatnoj je skupini završio kao drugi. Drugo je mjesto, ali u srebrnoj skupini, osvojio i Bodalec, dok je Belčić bila treća u brončanoj skupini.

Na turniru do deset godina najbolji je kod dječaka bio Mihael Čavić, koji je završio kao pobjednik u srebrnoj skupini. Filip Markušić osvojio je prvo, a Cvetanović četvrto mjesto u brončanoj skupini. Klub je u ženskom dijelu imao dvije predstavnice, a obje su završile u zlatnoj skupini. Marta Gregurina osvojila je turnir, dok je Zoja Petrović bila treća.

Foto: tk-koprivnica.hr
Foto: tk-koprivnica.hr
Foto: tk-koprivnica.hr