radovi u tijeku

FOTO Nazire se vizura novog dječjeg vrtića u Starigradu u kojem će svoje mjesto naći 66 mališana

Trenutno se postavljaju samostojeće konstrukcije koje će biti glavni nositelji prizemne građevine, stoji na službenim stranicama Grada Koprivnice.

13:29h
0
Foto: Grad Koprivnica

U prigradskom naselju Starigrad u tijeku je izgradnja dječjeg vrtića u kojem će svoje mjesto pronaći 66 mališana. Trenutno se postavljaju samostojeće konstrukcije koje će biti glavni nositelji prizemne građevine, stoji na službenim stranicama Grada Koprivnice.

Zgrada novog vrtića će obuhvaćati tri vrtićke grupe s pripadajućim prostorijama, višenamjensku dvoranu sa spremištem rekvizita i spremištem didaktičkih sredstava, prostore za odgojno-obrazovne djelatnike kao i prostore poput sanitarija, energetsko-tehničkog bloka i distribucijske kuhinje s pratećim prostorijama.

Projekt izgradnje dječjeg vrtića u Starigradu vrijedan više od osam milijuna kuna sufinanciran je sredstvima Europskog poljoprivrednog fonda za ruralni razvoj u sklopu programa Ruralnog razvoja te mjere 7.4.1.“Ulaganja u pokretanje, poboljšanje ili proširenje lokalnih temeljnih usluga za ruralno stanovništvo, uključujući slobodno vrijeme i kulturne aktivnosti te povezanu infrastrukturu“.

Foto: Grad Koprivnica
Foto: Grad Koprivnica
Foto: Grad Koprivnica
Foto: Grad Koprivnica
Foto: Grad Koprivnica

čitam...