ČEMU TO?

FOTO Neki ne znaju slaviti. Vodstvo križevačkog Radnika zateklo uništene prostorije pa poslalo sarkastičnu poruku

Seniorska momčad susret 3. kola Treće HNL Sjever igra danas, u 17 sati, u Virju protiv Podravca.

11:13h
0

Križevačko veliko spravišče, 53. izdanje, otvoreno je jučer u prigorskome gradu. Kao što je i očekivano, trodnevna manifestacija privukla je brojne posjetitelje koji su se zabavili uz razne sadržaje te uživali u koncertu Vanne.

No, čini se kako se mnogi ne znaju slaviti na društveno primjeren i, pojednostavljeno rečeno, normalan način. Naime, na Facebook stranici Nogometnog kluba Radnik Križevci objavljeno je kako im je noćas netko provalio u vanjski wc. Nepoznatim nevaljalim počiniteljima, bio jedan ili više njih, to nije bilo dovoljno. Željeznu konstrukciju za ostavljanje bicikala odbacili su sa strane, a slomljen je i poklopac na kanti za otpad.

Klupsko vodstvo nered na gradskom stadionu prokomentiralo je sarkastičnom porukom.

– “Spravišče” na gradskom stadionu. Provaljeno u vanjski wc, bolje posložen parking za bicikle, kanta je valjda isto popravljena. Ali da, sve je to napravljeno novcem poreznih obveznika, pa se može raditi kaj se hoće. Ipak je sve to javno dobro. Nema potrebe to čuvati. Vjerujemo da ste prepoznali sarkazam – objavili su iz križevačkog kluba.

Inače, seniorska momčad križevačkog Radnika susret 3. kola Treće HNL Sjever igra danas, u 17 sati, u Virju protiv Podravca.

Foto: NK Radnik Križevci Facebook
Foto: NK Radnik Križevci Facebook
Foto: NK Radnik Križevci Facebook
Foto: NK Radnik Križevci Facebook
Foto: NK Radnik Križevci Facebook