30.1 C
Koprivnica
Utorak, 18. lipnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
poklon za dan grada

FOTO Nije šala, preslatka beba deva stigla na svijet prvog travnja, a o imenu ponovno odlučuje najkreativniji građanin
F

Beba deva ponovno stiže u mjesecu travnja kada se obilježava Dan grada. Podsjetimo, 2021. godine baš na sam Dan grada na svijet je također stigla ženka deve

Ne propustite

Mini ZOO Hrvatska Sahara u Đurđevcu, koja svakoga dana privlači sve veći broj turista, od prvog travnja bogatija je za još jednog člana. Naime, na svijet je stigla preslatka ženka deve za koju će i ovaj puta ime odabrati najkreativniji građanin.

Beba deva ponovno je stigla u travnju, kada se obilježava Dan grada. Podsjetimo, 2021. godine baš na sam Dan grada, 23. travnja, na svijet je također stigla ženka deve, nazvana Dina.

Iz Grada ističu da je mama deva Đurđica zaštitnički nastrojena prema mladunčetu i ne pušta ga iz vida, dok ih ponosni otac Romeo promatra s obližnje dine. Beba se za sada hrani majčinim mlijekom, a za krutu hranu bit će spremna nakon šest mjeseci.

– U ZOO-u je trenutno šest deva i to dvogrbi mužjak Romeo, jednogrbi mužjak – kastrat Tomica i četiri ženke Đurđica, Bela, Dina te novo pridošla beba – dodaju iz Grada.

Svi koji žele posjetiti veselu životinjsku ekipu iz Sahare i malu devu mogu to učiniti svakim danom, vikendima i blagdanima od 10 do 16 sati.

Foto: Grad Đurđevac
Foto: Grad Đurđevac
Foto: Grad Đurđevac
Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Neke države ga povukle

Pod istragom je popularni lijek protiv bolova koji se prodaje i u Hrvatskoj, može izazvati ozbiljne komplikacije

Europska agencija za lijekove (EMA) potvrdila je da istražuje jedan lijek protiv bolova, a radi se o lijeku metamizol. Kako...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×