15.7 C
Koprivnica
Nedjelja, 3. ožujka 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
Redovna izborna skupština

FOTO Nikola Kovačec izabran je za novog predsjednika Mladeži HDZ-a županije
F

Redovnoj izbornoj Skupštini Mladeži HDZ-a prisustvovali su istaknuti članovi HDZ-a Darko Sobota, Damir Felak, te Ratimir Ljubić

Ne propustite

Nikola Kovačec izabran je za predsjednika Mladeži HDZ-a Koprivničko-križevačke županije na redovnoj izbornoj Skupštini Mladeži HDZ-a Koprivničko-križevačke županije u subotu, 25. studenog u Koprivnici.

U Županijski odbor Mladeži HDZ-a Koprivničko-križevačke županije izabrani su Gabrijela Cvitić, Ivan Rerih, Tomislav Embreuš, Antonio Rac, Maria-Paula Bedenik, Nikolina Dautanec, Iva Zvonar, Andrija Pukec, Sara Belec, Nikolina Horvat, Magdalena Habota, Mateo Puhalo, Antonia Špoljar i Dijana Popijač.

Za članove Nadzornog odbora izabrani su Ela Ljubić, Lorena Klarić i Dejan Benjak. Za izaslanike za Izborni sabor Mladeži HDZ-a izabrani su Mateo Puhalo, Tomislav Embreuš, Gabrijela Cvitić i Antonia Špoljar.

Redovnoj izbornoj Skupštini Mladeži HDZ-a prisustvovali su i predsjednik Županijskog odbora HDZ-a Koprivničko-križevačke županije i zastupnik u Hrvatskom saboru Darko Sobota, potpredsjednik Županijske organizacije HDZ-a Koprivničko-križevačke županije i predsjednik Županijske skupštine Koprivničko-križevačke županije Damir Felak te predsjednik Gradskog odbora HDZ-a Koprivnica i zamjenik župana Koprivničko-križevačke županije Ratimir Ljubić.

– Čestitam svim izabranim čelnicima Mladeži naše stranke u Koprivničko-križevačkoj županiji na ovim izborima. Pred nama je iznimno dinamično izborno vrijeme, iduće godine čekaju nas izbori za zastupnike u Hrvatskom saboru i članove u Europskom parlamentu te predsjednički izbori, a u 2025. godini čekaju nas lokalni izbori. Jedno uistinu dinamično vrijeme u kojem očekujemo i vaš angažman i potporu – rekao je Darko Sobota.

– Naša Mladež, posebno na gradskoj razini iznimno je aktivna. U Koprivnici imamo novu predsjednicu Mladeži Gabrijelu Cvitić i vjerujem kako će Mladež i na gradskoj razini i dalje uspješno raditi i biti nama iz Gradskog odbora također na raspolaganju – rekao je Ratimir Ljubić.

Na izbornoj Skupštini Mladeži HDZ-a Koprivničko-križevačke županije dosadašnji predsjednik Ivan Car podnio je izvješće o radu u proteklom mandatnom razdoblju. Na izborima za predsjednika Mladeži HDZ-a Koprivničko-križevačke županije bila su dva kandidata, Nikola Kovačec i Fran Papac. Nikola Kovačec osvojio je 18, a Fran Papac devet glasova izaslanika izborne Skupštine Mladeži HDZ-a Koprivničko-križevačke županije.

Foto: ŽO HDZ-a Koprivničko-križevačke županije
Foto: ŽO HDZ-a Koprivničko-križevačke županije
Foto: ŽO HDZ-a Koprivničko-križevačke županije
Foto: ŽO HDZ-a Koprivničko-križevačke županije
Foto: ŽO HDZ-a Koprivničko-križevačke županije
Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Prekršaj u cestovnom prometu

Unatoč svim izrečenim zabranama, gospodin (53) ponovno sjeo za volan, plavci ga zaustavili u Križevcima, a sada je u zatvoru

Jedan 53-godišnjak oglušio se na sve zabrane koje su mu izrečene i ponovno je sjeo za volan. Sve mu se...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×