GOLIJADA

FOTO Nogometašice Koprivnice i Đurđevca u županijskom derbiju podijelile bodove, za domaće zaigrala i – predsjednica kluba

Za našu je ekipu danas nastupila i predsjednica kluba Nikolina Notersberg! Žena koja se za ŽNK Koprivnicu žrtvuje, radi, brine i koja ŽNK Koprivnicu živi. Predsjednice naša, čestitke na nastupu!, napisali su na službenoj Facebook stranici kluba.

10:09h
0
Predsjednica ŽNK Koprivnice Nikolina Notersberg (desno) u akciji // Foto: Dominik Smolak

Nogometna sezona bliži se svom kraju, a cure iz Ženskog nogometnog kluba Koprivnica jučer su po posljednji put u tekućoj natjecateljskoj sezoni igrale na domaćem terenu. U goste im je stigla ekipa đurđevačkog Graničara, koju su u prvom međusobnom susretu pobijedile s 11-2.

Iako smo i u nedjeljnom dvoboju imali priliku gledati golijadu, susret je završio podjelom bodova. Koprivničanke su vodile 4-2 do finiša utakmice, kada se Đurđevčanke dvama pogotcima vraćaju na 4-4 i na igralištu u Starigradu na kraju uzimaju bod.

Zanimljiv detalj s dvoboja bio je nastup predsjednice ŽNK Koprivnice Nikoline Notersberg, koja je bila u početnom sastavu domaće ekipe.

– Za našu je ekipu danas nastupila i predsjednica kluba Nikolina Notersberg! Žena koja se za ŽNK Koprivnicu žrtvuje, radi, brine i koja ŽNK Koprivnicu živi. Predsjednice naša, čestitke na nastupu! – napisali su na službenoj stranici kluba.

 

 

 

čitam...