19.3 C
Koprivnica
Srijeda, 19. lipnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
promocija županije

FOTO Nova atrakcija na prometnicama, turističkim motivima oslikali autobus, K. Sočev: Nema toliko prozora na busu koliko toga imamo još za pokazati
F

Kako je objašnjeno jutros na njegovom predstavljanju, motive našeg kraja promovirat će na prometnicama naše županije, ali i onima duž Bjelovarsko-bilogorske i Zagrebačke županije

Ne propustite

Prometnicama Koprivničko-križevačke županije od danas vozi poseban putnički autobus oslikan turističkim motivima. Projekt oslikanog autobusa realiziran je u suradnji Koprivničko-križevačke županije, Turističke zajednice Koprivničko-križevačke županije i tvrtke Čazmatrans, a kako je objašnjeno jutros na njegovom predstavljanju, motive našeg kraja promovirat će za početak na prometnicama naše županije, ali i onima duž Bjelovarsko-bilogorske i Zagrebačke županije.

Župan Darko Koren jutros je bio zadovoljan viđenim te je kratko podsjetio što sve Županija čini kada je autobusni prijevoz u pitanju.

– Prva smo županija u Hrvatskoj koja je po novom postojećem zakonu potpisala ugovor o javnoj usluzi sa prijevoznicima koji djeluju na području županije, a Čazmatrans je dominantan prijevoznik. Ovog trenutka smo zaista u prilici da imamo pokrivenu cijelu županiju autobusnim linijama i imamo subvencije prijevoza za određene društvene skupine, primjerice umirovljenike koji plaćaju svega 20 posto cijene karte, ne mjesečne nego jednokratne, dnevne karte. Znači, ako je cijena karte na nekoj liniji 20 kuna, cijena karte je četiri kune, to je najdirektnija pomoć grupaciji tog stanovništva. Prema podacima Čazmatransa i ostalih prijevoznika iznimno je povećan broj korisnika javnog prijevoza što je u svakom smislu dobit i smanjenje emisije za koje se svi zalažemo, a isto tako njima direktna pomoć – kazao je Koren.

Kristina Sočev, pomoćnica direktora Turističke zajednice KCKZZ kazala je kako je autobus trajna promocija županijskog turizma te napomenula kako ovaj autobus nije samo linijski nego i turistički koji će voziti cijelom Hrvatskom, a moguće i izvan njenih granica.

Županija, autobus
Kristina Sočev, pomoćnica direktora TZ KCKZZ // Foto: Ivan Balija

Sočev je zahvalila Čazmatransu koji se uključio u projekt kao i Robertu Šoštariću iz reklamnog studija Robi koji je njihove ideje pretvorio u djelo i oblijepio autobus.

– Da ne bi bilo zabune zašto baš ovi motivi, primijetili ste da smo se fokusirali na aktivni turizam u kreiranju novih proizvoda. Naravno, naša županija ima puno više toga za ponuditi, no da smo išli na sve detalje ne bi bilo dosta prozora niti bi bio dovoljno veliki autobus. Ovo je još jedna reklama za turističku ponudu koja će itekako imati efekta – rekla je Sočev.

Ispred Čazmatransa se obratila Mateja Forjan koja je izrazila zahvalnost zbog uključivanja u projekt i nadu da će toga u budućnosti biti i više.

Vrijednost projekta je 29.000 kuna.

Županija, autobus
Foto: Ivan Balija
Županija, autobus
Mateja Forjan iz Čazmatransa // Foto: Ivan Balija
Županija, autobus
Foto: Ivan Balija
Županija, autobus
Foto: Ivan Balija
Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Osvaja

Prozračni outfit na lijepoj Koprivničanki je za peticu, ovako izgleda look rođen za ljeto

Da je počelo ljeto možemo vidjeti na svakom koraku - ne samo da je nama vruće, već se i...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×