8.8 C
Koprivnica
Utorak, 23. travnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
novi uređaj

FOTO Nova magnetska rezonanca polako se velikim kranom seli u zgradu bolnice, pogledajte kako to izgleda
F

Prostorija u kojoj će se nalaziti uređaj vrijedan 8,9 milijuna kuna unaprijed je pripremljena kao i skela ispred zgrade putem koje će se uređaj pomno unositi u zgradu. 

Ne propustite

Nakon što je dočekan kamion koji je u Koprivnicu dopremio novi vrijedni uređaj magnetske rezonance koji će obogatiti zdravstvene usluge koprivničke Opće bolnice, došao je red na teži zadatak.

Novi uređaj rastavljen je na dijelove i nalazi se u zaštitnim omotima, a sada je potrebno to sve pažljivo unijeti u zgradu. Prostorija u kojoj će se nalaziti uređaj vrijedan 8,9 milijuna kuna unaprijed je pripremljena kao i skela ispred zgrade putem koje će se uređaj pomno unositi u zgradu.

Ekipa od desetak ljudi budno radi na teškom zadatku, a proces teče dosta sporo. Kako to sve izgleda pogledajte u fotogaleriji.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Nepravomoćna presuda

Koprivničanac ostao paraliziran zbog posla, tužio šefa, a on zbog ovrhe prepisao nekretnine na svog sina

Nesretna je sudbina jednog Koprivničanca (podaci poznati redakciji op.a.) koji je teško stradao prije nešto više od deset godina...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×