Asfaltiranje

FOTO Nova poslovna zona A-sjever u Đurđevcu uskoro spremna za poduzetnike

Vrijednost projekta Poslovne zona A – sjever na izlazu iz Đurđevca u smjeru Virovitice uz državnu cestu D2 iznosi 11 milijuna kuna.

13:55h
0
Foto: djurdjevac.hr

Na prostoru Poslovne zone A-sjever u Đurđevcu izgrađuje se cesta do spoja s državnom cestom, odnosno četvrta etapa istočne obilaznice. Nakon prethodno odrađenih infrastrukturnih radova te postave rasvjetnih stupova duž ceste i pješačke staze postavljaju se rubnjaci te priprema posteljica za asfaltiranje. Nakon asfalterskih radova uredit će se i zelene površine te dovršiti postava javne rasvjete.


Vrijednost projekta Poslovne zona A – sjever na izlazu iz Đurđevca u smjeru Virovitice uz državnu cestu D2 iznosi 11 milijuna kuna, a oko 10 milijuna kuna sufinancira Europska unija i Ministarstvo regionalnog razvoja i Fondova EU.

Završetkom izgradnje sveukupno 7.475,68 m² ceste s pratećom infrastrukturom unutar poduzetničke zone A sjever stvorit će se potrebna zajednička infrastruktura i cestovna dostupnost parcela u zoni.

– Projekt izgradnje Poslovne zone A-sjever izuzetno nam je važan i drago mi je što se radovi bliže samom kraju. Nakon završetka svih radova, u suradnji sa Županijskom gospodarskom komorom planiramo za sve poduzetnike koji već djeluju u zoni, ali i sve druge potencijalne poduzetnike, održati prezentaciju svih pogodnosti za dolazak poduzetnika koje poduzetnička zona nudi – rekao je gradonačelnik Hrvoje Janči.

Foto: djurdjevac.hr
Foto: djurdjevac.hr
Foto: djurdjevac.hr
Foto: djurdjevac.hr
Foto: djurdjevac.hr
Foto: djurdjevac.hr
Foto: djurdjevac.hr

čitam...