ima ih još

FOTO Nova zgrada u Đurđevcu dobila i prve stanare, Janči: Uspješno smo završili projekt

Slavko Čukelj, direktor Agencije za pravni promet i posredovanje nekretninama izrazito je zadovoljan ovim projektom.  

14:43h
0
Foto: Ivan Balija
Foto: Ivan Balija

Višestambena zgrada koja je u sklopu programa poticajne stanogradnje izgrađena u Ulici Radnička cesta u Đurđevcu dobila je i svoje prve stanare.

Do sada je prodano pet od 12 stanova, a novi vlasnici i službeno su preuzeli ključeve. Stanovi su površine od 65 do 83 četvorna metra, a cijena po četvornom metru iznosi oko 900 eura.

– Nakon godinu dana završena je prva zgrada s 12 stanova, četiri stanara danas useljavaju, a prodano je pet stanova. Ima nekoliko stanova i za prodaju, njih sedam. Ako ostane stanova, oni će se iznajmljivati. Cijena je oko 900 eura po kvadratnom metru. To je relativno mala cijena. Šest stanova je ostalo za kupnju. Ovo je jedinstvena prilika – naglasio je gradonačelnik Hrvoje Janči.

Riječ je o obiteljskim stanovima s tri spavaće sobe, garažom i parkirnim mjestom.

– Uspješno smo završili ovaj projekt i želimo stanarima da ovdje pronađu sreću. Stanovi su namijenjeni za to da mladi ljudi riješe stambeno pitanje. Imamo građevinsku dozvolu za još jednu takvu zgradu – najavio je planove.

Slavko Čukelj, direktor Agencije za pravni promet i posredovanje nekretninama izrazito je zadovoljan ovim projektom.

– Ovdje je bila građevinska parcela, sada je nikla predivna zgrada. Predajemo prvim stanarima ključeve. Projekt je vrijedan sedam milijuna i 300 tisuća kuna. Cijena nije velika i ovo je zaista prilika. Hvala svim sudionicima za pomoć oko ove cijele priče. Hvala i na ukazanom povjerenju naših prvih kupaca – rekao je Čukelj.

Pogledajte kako izgleda zgrada.

čitam...
Loading...