13.2 C
Koprivnica
Četvrtak, 18. travnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
POzdrav podravskom suncu

FOTO Na novom licu Trga očekuju nas igraonice, kino, hrana, kokteli, Mediteran i Divlji zapad
F

Ne propustite

Poanta mog rada je ljudima koji nemaju prilike ići na našu lijepu obalu pružiti morski i ljetni ugođaj. Pri tome sam se koristio dvama osnovnim prigodnim motivima, valovima i suncem, objasnio je Koštić.

Sa suncem u zenitu, ali i jednim pod našim nogama na Zrinskom trgu najavljen je ostatak programa Ljeta na Zrinskom. Tako, dok je umjetnik Bojan Koštić pod slamnatim šeširom na površini trga bojama i valjkom, stvarao valove i sunčeve zrake, v.d. gradonačelnika Mišel Jakšić i partneri u projektu ispričali su o sadržajima koji nas očekuju u sedištu Koprivnice.

– Uz umjetničku instalaciju Bojana Koštića, Zrinski trg ukalupljujemo u koncept podravskog mora i Ljeta na Zrinskom, a uz to imamo i igraonicu s prilagođenom podlogom za klince i klinceze koju je donirao naš partner u projektu Podravka – izjavio je Jakšić, a Koštić je više ispričao o svojem radu.

– Poanta mog rada je ljudima koji nemaju prilike ići na našu lijepu obalu pružiti morski i ljetni ugođaj. Pri tome sam se koristio dvama osnovnim prigodnim motivima, valovima i suncem, a svodeći sve na jednostavne linije, kako se radi o velikoj površini – umjetnikova je interpretacija vlastite instalacije.

Linova igraonica // Foto: Matija Gudlin
Linova igraonica // Foto: Matija Gudlin

– Ljeto na Zrinskom otvorilo nam je nove vidike pa nam je želja neke doživljaje i dogodovštine iz ovog projekta, ucrtati u projekt rekonstrukcije Zrinskog trga kako bi novi trg tijekom cijele godine živio sa svojim građanima, čak kada i događanja nema – dao je Jakšić dijelom naslutiti što nas očekuje s rekonstrukcijom centra grada, koja je najavljena za iduću godinu.

– Što se partnera u Ljetu na Zrinskom tiče, nastavlja se s ljetnim kinom svakog utorka, u sklopu kojeg Lino gledateljima dijeli svoje i Kviki grickalice prigodne za praćenje filma.

Partneri u Ljetu na Zrinskom // Foto: Matija Gudlin
Partneri Ljeta na Zrinskom // Foto: Matija Gudlin

Podravka će na Trgu promovirati Country vikend kuhanjem i degustacijom kaubojskog graha koji će biti u ponudi i na Šoderici – ispričala nam je Ana Lukčin iz Podravke i za sutra najavila Lino igraonicu, gdje će djeca igrati školicu i bojati podloge tematizirane Linom u sportskim aktivnostima.

– Slijedi Mediteranski dan 4. kolovoza kad će nastupiti vokalni sastav Kadenca i kušati se mediteranski proizvodi, a bit će i nagradnih igara – izvijestila nas je A. Lukčin te za dva dana kasnije najavila još jednu Linovu igraonicu.

Osim navedenog, kroz kolovoz će se moći zavrtiti Kolo sreće, ispijati voćni kokteli u sklopu koncerta Jazz from the woods te kao i dosad, kušati razne Podravkine proizvode i sladiti se palačinkama.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Dan poslije

Milanovićev nesuđeni ministar Mršić udijelio packe SDP-u i Možemo: Da ste išli zajedno imali bi apsolutnu većinu!

MOST je osvojio mandat više od Možemo, a Možemo je opet dobilo 23.000 glasova više! I to je dio...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×